Nieuws

Weergave:

Fyre-ball 2019

datum: 15 - 08

Op 17 augustus 2019 vindt er op een tropische locatie in Rotterdam hetbeachwaterpolotoernooi Fyreball 2019 plaats. Fyre is een verwijzing naar het Fyre festival.Niet omdat het exclusief is, want iedereen... Lees verder »

Als tienjarige stond ik langs de waterkant te kijken bij de wedstrijd van mijn broer Maarten toen de vader van Victor, nu een van mijn beste vrienden, mij vroeg of ik ook mee wilde spelen. Hij noch ik... Lees verder »

Het jeugdbestuur van SVH

datum: 04 - 07

Maandag 1 juli is tijdens de Algemene Leden Vergadering van onze club het jeugdbestuur geïntroduceerd. Met dit vijf koppige bestuur hopen we vanaf nu de taken en rollen die nodig zijn om het waterpoloplezier... Lees verder »

De komende seizoenen zal Cas Westerwoudt (23) uitkomen voor SVH Waterpolo. Op een seizoen als professional bij het Spaanse St. Andreu na, was Westerwoudt de afgelopen jaren een vaste waarde binnen het... Lees verder »

ZVL 1886-speler Yannick van den Burg maakt de overstap naarSVH Waterpolo. De 23-jarige midvoor zal de komende twee jaar spelen voor deRotterdamse vereniging. Als jeugdproduct van ZPB maakte Van den Burg... Lees verder »

Duinrell 2019

datum: 07 - 06

Dit jaar wordt de Duinrell traditie weer voorgezet! Vrijdag 13 september zullen we naar Duinrell vertrekken om hier een weekend lekker op te kikkeren en kinderen die in teams tot en met onder de 15 zitten... Lees verder »

#transfernieuws

datum: 01 - 06

In de voorbereiding voor het komende seizoen in de Eredivisie zijn er weer een aantal nieuwtjes, lees gauw verder!

Linkshandige international naar Rotterdam.
Nederlands international Milos Filipovic maakt... Lees verder »

Het bestuur van SVH nodigt u van harte uit voor de Algemene leden vergadering op 1 juli.

Tijd: 19.30u inloop. Start vergadering om 20.00u.
Locatie: Clubhuis in den Otter op 't Zwarte Plasje, Ouderaadhuislaan... Lees verder »

Op zondag 17 mei organiseerde Rotterdamse Sporticonen het eerste levende eerbetoon aan de gouden waterpolocoach van Beijing 2008 voor 100 kinderen in het Rie Mastenbroek wedstrijdbad van Zwemcentrum... Lees verder »

Beginnersgroep senioren

datum: 31 - 05

Zit je ook regelmatig aan de kant van het zwembad om zoon ofdochter enthousiast aan te moedigen? Wat dacht je ervan om ook eens in hetwater te liggen? Aan je conditie en zwemtechniek te werken, zelf... Lees verder »

Allereerst wil ik, Menno Venema#11, namens de gehele spelersgroep Marco, Tim, Michael en Bart bedanken dat zij met ons dit verhaal hebben willen schrijven. Daarnaast wil ik alle andere die achter de... Lees verder »

Komend weekend neemt H1 het op tegen BZC Schuurman. Zaterdagavond, 11 mei, is de thuiswedstrijd om 19.30 in de Wilgenring en zondagmiddag is om 16.00 de return in Borculo.

De, in ons geval, Play-Outs... Lees verder »

Otters oppermachtig in Spijkenisse.

Zoals oplettende clubgenoten wellicht opgemerkt hebben, timmeren de allerjongste spelertjes van SVH, onze Otters, dit jaar hard aan de weg. Ze zijn het spelplezier... Lees verder »

Zomerrooster

datum: 17 - 04

Goede vrijdag is er geen training, daarna start het zomer training rooster! Dus er is ook waterpolo in de meivakantie.

Van dinsdag 23 april t/m half juni zijn er op de volgende momenten training in de... Lees verder »

H2 is KAMPIOEN!

datum: 10 - 04

Een heel seizoen hard knokken bracht de heren van coach Boevink tot dit speciale punt, de kampioenswedstrijd. Er moest gewonnen worden voor een promotieplek naar de reserve Eredivisie. Tegenstander MNC... Lees verder »

Seizoensafsluiting

datum: 10 - 04

Zaterdag opent het clubhuis op't Zwarte Plasje vanaf 20.00 zijn deuren voor alle SVH'ers en aanhang om gezellig het waterpolojaar af te sluiten. Ben jij erbij?!

A.s. zaterdag worden in het Clubhuis op... Lees verder »

In de zomerstop fit blijven? En lekker genieten van het zonnetje? Wordt lid van 't Zwarte Plasje, nu met korting als je lid bent van SVH.

't Zwarte Plasje heeft ook nog een aantal openstaande vacatures... Lees verder »

Komende zaterdag wordt Heren 2 bij winst op MNC Dordrecht 2 kampioen! Daar moet jij bij zijn! Met een voorsprong van 6 punten op de concurrentie is dit de perfecte en enige gelegenheid om in de eigen... Lees verder »

SVH – ZV de Ham

datum: 03 - 04

Dit weekend stond voor Heren 1 de thuiswedstrijd op het programma tegen ZV de Ham. Een tegenstander die ongetwijfeld nog mooie herinneringen heeft aan de Play-outs van vorig jaar in onze Wilgenring.... Lees verder »

SVH H1 - ZPB

datum: 30 - 03

This week we played against ZPB H&L Productions. Even though we started, in my opinion, with a lot of eager to show we don’t deserve to be the last on a league table, we couldn’t win this match.

Like... Lees verder »

Nieuws

7277 ms