Nieuws

Weergave:

Heren 1 speelt zaterdag vanaf 19:00 uur de topper in de eerste divisie tegen MNC Dordrecht. Beide teams zijn nog zonder puntverlies. We verwachten veel publiek en nemen voorafgaand aan de wedstrijd... Lees verder »

Steun SVH - Grote Clubactie

datum: 27 - 09 - 22

Dit jaar is het alweer de 50e editie van de Grote Clubactie en ook dit jaar kun je bij SVH clubloten kopen. 

Van de opbrengst gaat 80% direct naar onze club en deze opbrengsten gaan rechtstreeks... Lees verder »

SVH Summerschool

datum: 14 - 07 - 22

Meld je nu aan voor de SVH Summerschool!

Lijkt het jou ook leuk om deze zomer lekker door te trainen en fit aan het nieuwe seizoen te beginnen? Meld je dan nu aan voor de SVH Summerschool!
Je kan je aanmelden... Lees verder »

Arno Havenga volgt Petar Ivosevic op als hoofdcoach van de SVH-mannen. Rotterdams waterpoloboegbeeld Havenga was tot de afgelopen Olympische Spelen bondscoach bij de Nederlandse dames, waarmee hij... Lees verder »

Heren 2 wint na onrustig begin

datum: 14 - 03 - 22

Afgelopen zaterdag trad heren 2 aan tegen Het Ravijn 2. De bezoekers hadden na de lange autorit het geluk dat Max van Genabeek wat rustgevende mzuiek uitkoos voor het inzwemmen.

De wedstrijd begon alles... Lees verder »

Zondag 6 maart heeft het tweede heren team van SVH de halve finale van de Manmeer Cup bereikt na een werkelijke thriller in Ede.

Nadat in de vorige ronde vrij eenvoudig van de Ham 2 werd gewonnen mochten... Lees verder »

In memoriam Michiel Matieschek

datum: 15 - 01 - 22

Michiel (ook wel bekend als Sjek) werd geboren op 4 Augustus 1987. Vanaf 2001 was hij lid van onze vereniging en in 2013 speelde hij als keeper een belangrijke rol bij het kampioenschap van het toen... Lees verder »

SVH roept op tot het komen bekijken van het Eredivisie duel van komende zaterdag 23 oktober, 18.00u. SVH Waterpolo neemt het in de eigen Wilgenring op tegen ZVL uit Leiden. Wij hopen op een vol bad in... Lees verder »

Na de laatste persconferentie werd het wel tijd voor een Corona-update, vanuit de vereniging zijn we heel blij dat veel zaken zijn vrijgegeven!

Hieronder volgen de belangrijkste wijzigingen vanaf 25 september... Lees verder »

SVH2 wint ook derde

datum: 29 - 09 - 21

De heren van SVH 2 mochten afgelopen weekend naar Alblasserdam om het op te nemen tegen De Wiekslag 2. Deze tegenstander had de eerst 2 wedstrijden reeds verloren en trad met 8 man aan tegen SVH2.

Onze... Lees verder »

SVH 2 haalt uit in bekerduel

datum: 13 - 09 - 21

Met een gehavend team ging SVH heren 2afgelopen zaterdag op pad. Wegens diverse redenen waren er 7 heren 2 spelers,aangevuld met 3 jeugdspelers die op bezoek gingen bij Vlaardingen heren 2 voorhet eerste... Lees verder »

Na een stilgelegd seizoen en een uitgestelde pizza avond, konden we 5 juni eindelijk weer iets organiseren voor de jeugd: een surfclinic!

Al vroeg in de ochtend verzamelden de eerste jeugdgroepen, otters... Lees verder »

in Memoriam: Bert Bolomey

datum: 05 - 05 - 21

Beste SVH’ers, 


we zijn ontsteld, bedroefd, ondersteboven en hebben een pijnlijk gat in het hart van onze vereniging. Bert Bolomey is niet meer. In de avond van maandag 3 mei stopte z’n hart.... Lees verder »

Verslag Widex GZC Donk - SVH

datum: 17 - 03 - 21

Vorige week speelde het vlaggenschip van SVH nog een dubbel weekend tegen Den Haag en Polar Bears. Het betekende de eerste overwinning van het seizoen, maar ook een lesje counteren door de fitte spelers... Lees verder »

Vorige week speelde het vlaggenschip van SVH nog tegen PSV Eindhoven, de eerste wedstrijd in de competitie nadat in 2020 de eerste twee wedstrijden twee keer werden afgezegd. Het bleek een spannende... Lees verder »

Verslag PSV - SVH

datum: 03 - 03 - 21

Vorige week speelde het vlaggenschip van SVH nog tegen Schuurman BZC. Na een spannende pot, en bloedstollende eindfase werd er voor de eerste keer dit seizoen drie punten gepakt. Dit gaf de ploeg een... Lees verder »

Vorige week speelde SVH heren 1 nog tegen ZV De Zaan. Na drie sterke periodes en een teleurstellend laatste kwart, werd er met geruime cijfers (11-17) verloren. Zoals gezegd, enigszins geflatteerd. De... Lees verder »

Zaterdag 13 februari was het weer zo ver, en mocht het eerste heren team van SVH aantreden tegen de degelijke ploeg uit Zaandam. Ondanks alle sneeuw, gladheid en hinder is er de week gelukkig geen training... Lees verder »

UZSC2 - SVH2

datum: 07 - 10 - 20

Afgelopen wedstrijd mocht heren twee eindelijk weer eens uit de startblokken vliegen. Na een half jaar geen van wedstrijden kon het niet beter beginnen. Een groot 30 meter veld van UZSC zou de longblaasjes... Lees verder »

Concept teamindeling jeugdteams

datum: 19 - 06 - 20

Hieronder staan de CONCEPT teamindeling voor de jeugdteams voor het seizoen 2020-2021. Mochten er vragen/opmerkingen over zijn kunt u contact opnemen met Thijs Urselmann via coordinatorjeugdteams@svh... Lees verder »

Nieuws

Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

233 ms