Nieuws

Weergave:

UZSC2 - SVH2

datum: 07 - 10

Afgelopen wedstrijd mocht heren twee eindelijk weer eens uit de startblokken vliegen. Na een half jaar geen van wedstrijden kon het niet beter beginnen. Een groot 30 meter veld van UZSC zou de longblaasjes... Lees verder »

Hieronder staan de CONCEPT teamindeling voor de jeugdteams voor het seizoen 2020-2021. Mochten er vragen/opmerkingen over zijn kunt u contact opnemen met Thijs Urselmann via coordinatorjeugdteams@svh... Lees verder »

Petar Ivosevic zal komend seizoen de herenselectie van SVHonder zijn hoede nemen. De 32-jarige Serviër, woonachtig in Den Haag, zal zichrichten op de verdere ontwikkeling van topwaterpolo binnen SVH... Lees verder »

GOED NIEUWS: start watertrainingen. Versie 2.0, 22-05-2020.

In overleg met Sportbedrijf Rotterdam en management vande Wilgenring kunnen we de watertrainingen weer opstarten. De landtrainingenvoor jeugd... Lees verder »

SVH heeft zich voor komend seizoen weten te versterken metJesse Nispeling. Na vier professionele waterpolojaren in het buitenland, hooptNispeling volgend seizoen bij te dragen aan de ambities om de opwaartse... Lees verder »

Corona update

datum: 24 - 03

Klik verder voor een bericht van voorzitter Peter Versluis nav de persconferentie gisteravond.

Beste SVH'er,

Hopelijk gaat het ondanks de omstandigheden goed met je! We hebben gisteren denk ik allemaal... Lees verder »

#SVHplaat

datum: 23 - 03

Vrolijk de ouderen op! Stuur een brief met een leuke tekening naar je locale verzorgingshuis.

tegen eenzaamheid - SVH solidair - kleurplaten voor verzorgingshuizen

Onze club is sportief - ambitieus -... Lees verder »

Tim van Gulik is gestopt met zijn werkzaamheden alshoofdcoach van de Rotterdamse waterpolo eredivisionist SVH. De combinatietussen privé, werk en zijn taken binnen de vereniging zijn niet langer op... Lees verder »

Nieuwjaarswens 2020

datum: 19 - 01

Beste leden van SVH,

Een nieuw kalenderjaar staat ons te wachten met daarin een hoop om naar uit te kijken. Tevens is de jaarwisseling een mooi moment om te reflecteren op de afgelopen maanden en mijn... Lees verder »

SVH H1 - ZVL 1886 H1

datum: 17 - 12 - 19

Zaterdag 14 december de laatste wedstrijd van het jaar 2019. Deze spelen wij thuis tegen de Zijl uit leiden. Na een slechte reeks van 4 wedstrijden was het belangrijk dat we de laatste thuis wedstrijd... Lees verder »

Winterstop 2019

datum: 16 - 12 - 19

Belangrijke data komende periode:

-19 december geen training wegens personeelsfeest Sportbedrijf

-20 december laatste training 2019

-28-31 december oliebollen-actie SVH

-4 januari nieuwjaarsduik SVH-... Lees verder »

AZC H1 - SVH H1

datum: 17 - 11 - 19

Afgelopen zaterdag stond er voor heren 1 de wedstrijd tegen AZC uit alphen op de planning. AZC dat vergeleken met vorig jaar flink is verzwakt staat vooraf gaand aan de wedstrijd op een gelijke hoogte... Lees verder »

In memoriam Piet Ophof

datum: 03 - 11 - 19

Veel huidige leden zal deze naam weinig of niets zeggen.

De wat ouderen onder ons des te meer!

Piet, een man die op vele manieren veel voor onze vereniging betekend heeft.

Hij werd lid in 1943, midden... Lees verder »

Donderdag 31 oktober HAP&TAP

datum: 24 - 10 - 19

Donderdag 31 oktober is het clubhuis weer open voor de Hap&Tap. En de komende editie is extra speciaal...

Zo hebben we een selectie aan Lowlander speciaalbiertjes ingekocht. Daarnaast hebben we "bouw... Lees verder »

H1 game against GZC Donk

datum: 24 - 10 - 19

Verslag van de wedstrijd van H1 door speler Rok, geschreven in het Engels.

Last Saturday we played a game against GZC Donk, who are one of the favourites this year to win the Eredivisie trophy. Even though... Lees verder »

Afgelopen zaterdag speelde Heren 2 een uit wedstrijd tegen Donk 2. De spelers van SVH 2 maakten hun debuut op een 30 meter veld en hadden zich voorgenomen om compact te spelen en zo het zwemgeweld van... Lees verder »

BEKER return in Ede

datum: 14 - 10 - 19

Zondag 13 oktober de 2e kwartfinale heren waterpolo. Na de spannende 10-10 van zaterdag in eigen huis. Was alles nog mogelijk uit bij polo bears. Na een nachtje slapen was iedereen weer klaar om alles... Lees verder »

Super prestatie vd BM!

datum: 13 - 10 - 19

Zaterdagmiddag hebben de B-meiden een geweldige prestatie geleverd. Zij hebben gewonnen
met
een team van 6,5 personen van de Devel, die wel 14 spelers had. Eén van de SVH-meiden heeft een blessure en... Lees verder »

BEKER SVH-PolarBears

datum: 13 - 10 - 19

Na het winnen van de derby tegen ZPB was nu de eerste ronde van de beker aan de beurt. Door interlandverplichtingen moesten wij dit doen zonder Milos Filipovic, Milan ‘de muur’ Koff had rust gekregen... Lees verder »

Senioren trainingsgroep

datum: 13 - 10 - 19

"Het begon een half jaar geleden met het briljante idee van een moeder ‘zullen we ook eens dat zwembad induiken in plaats van er alleen maar naar te kijken’? Na een aantal keren meegetraind te hebben... Lees verder »

Nieuws

10629 ms