Nieuws

Weergave:

Met een gehavend team ging SVH heren 2afgelopen zaterdag op pad. Wegens diverse redenen waren er 7 heren 2 spelers,aangevuld met 3 jeugdspelers die op bezoek gingen bij Vlaardingen heren 2 voorhet eerste... Lees verder »

Na een stilgelegd seizoen en een uitgestelde pizza avond, konden we 5 juni eindelijk weer iets organiseren voor de jeugd: een surfclinic!

Al vroeg in de ochtend verzamelden de eerste jeugdgroepen, otters... Lees verder »

in Memoriam: Bert Bolomey

datum: 05 - 05

Beste SVH’ers, 


we zijn ontsteld, bedroefd, ondersteboven en hebben een pijnlijk gat in het hart van onze vereniging. Bert Bolomey is niet meer. In de avond van maandag 3 mei stopte z’n hart.... Lees verder »

Vorige week speelde het vlaggenschip van SVH nog een dubbel weekend tegen Den Haag en Polar Bears. Het betekende de eerste overwinning van het seizoen, maar ook een lesje counteren door de fitte spelers... Lees verder »

Vorige week speelde het vlaggenschip van SVH nog tegen PSV Eindhoven, de eerste wedstrijd in de competitie nadat in 2020 de eerste twee wedstrijden twee keer werden afgezegd. Het bleek een spannende... Lees verder »

Verslag PSV - SVH

datum: 03 - 03

Vorige week speelde het vlaggenschip van SVH nog tegen Schuurman BZC. Na een spannende pot, en bloedstollende eindfase werd er voor de eerste keer dit seizoen drie punten gepakt. Dit gaf de ploeg een... Lees verder »

Vorige week speelde SVH heren 1 nog tegen ZV De Zaan. Na drie sterke periodes en een teleurstellend laatste kwart, werd er met geruime cijfers (11-17) verloren. Zoals gezegd, enigszins geflatteerd. De... Lees verder »

Zaterdag 13 februari was het weer zo ver, en mocht het eerste heren team van SVH aantreden tegen de degelijke ploeg uit Zaandam. Ondanks alle sneeuw, gladheid en hinder is er de week gelukkig geen training... Lees verder »

UZSC2 - SVH2

datum: 07 - 10 - 20

Afgelopen wedstrijd mocht heren twee eindelijk weer eens uit de startblokken vliegen. Na een half jaar geen van wedstrijden kon het niet beter beginnen. Een groot 30 meter veld van UZSC zou de longblaasjes... Lees verder »

Concept teamindeling jeugdteams

datum: 19 - 06 - 20

Hieronder staan de CONCEPT teamindeling voor de jeugdteams voor het seizoen 2020-2021. Mochten er vragen/opmerkingen over zijn kunt u contact opnemen met Thijs Urselmann via coordinatorjeugdteams@svh... Lees verder »

Petar Ivosevic zal komend seizoen de herenselectie van SVHonder zijn hoede nemen. De 32-jarige Serviër, woonachtig in Den Haag, zal zichrichten op de verdere ontwikkeling van topwaterpolo binnen SVH... Lees verder »

Corona – update 22 mei 2020

datum: 22 - 05 - 20

GOED NIEUWS: start watertrainingen. Versie 2.0, 22-05-2020.

In overleg met Sportbedrijf Rotterdam en management vande Wilgenring kunnen we de watertrainingen weer opstarten. De landtrainingenvoor jeugd... Lees verder »

SVH heeft zich voor komend seizoen weten te versterken metJesse Nispeling. Na vier professionele waterpolojaren in het buitenland, hooptNispeling volgend seizoen bij te dragen aan de ambities om de opwaartse... Lees verder »

Corona update

datum: 24 - 03 - 20

Klik verder voor een bericht van voorzitter Peter Versluis nav de persconferentie gisteravond.

Beste SVH'er,

Hopelijk gaat het ondanks de omstandigheden goed met je! We hebben gisteren denk ik allemaal... Lees verder »

#SVHplaat

datum: 23 - 03 - 20

Vrolijk de ouderen op! Stuur een brief met een leuke tekening naar je locale verzorgingshuis.

tegen eenzaamheid - SVH solidair - kleurplaten voor verzorgingshuizen

Onze club is sportief - ambitieus -... Lees verder »

Tim van Gulik is gestopt met zijn werkzaamheden alshoofdcoach van de Rotterdamse waterpolo eredivisionist SVH. De combinatietussen privé, werk en zijn taken binnen de vereniging zijn niet langer op... Lees verder »

Nieuwjaarswens 2020

datum: 19 - 01 - 20

Beste leden van SVH,

Een nieuw kalenderjaar staat ons te wachten met daarin een hoop om naar uit te kijken. Tevens is de jaarwisseling een mooi moment om te reflecteren op de afgelopen maanden en mijn... Lees verder »

SVH H1 - ZVL 1886 H1

datum: 17 - 12 - 19

Zaterdag 14 december de laatste wedstrijd van het jaar 2019. Deze spelen wij thuis tegen de Zijl uit leiden. Na een slechte reeks van 4 wedstrijden was het belangrijk dat we de laatste thuis wedstrijd... Lees verder »

Winterstop 2019

datum: 16 - 12 - 19

Belangrijke data komende periode:

-19 december geen training wegens personeelsfeest Sportbedrijf

-20 december laatste training 2019

-28-31 december oliebollen-actie SVH

-4 januari nieuwjaarsduik SVH-... Lees verder »

AZC H1 - SVH H1

datum: 17 - 11 - 19

Afgelopen zaterdag stond er voor heren 1 de wedstrijd tegen AZC uit alphen op de planning. AZC dat vergeleken met vorig jaar flink is verzwakt staat vooraf gaand aan de wedstrijd op een gelijke hoogte... Lees verder »

Nieuws

Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

421 ms