Award winnaars SVH

Bij SVH zijn wij met z'n alle de club en zijn we sportief, gezellig, ambitieus en vrijwilligers. Deze vier eigenschappen hebben we verbonden aan onze vereniging en stralen we uit naar onszelf, naar elkaar en naar tegenstanders, scheidsrechters, supporters en andere betreokkenen. Deze eigenschappen waarderen we in alle leden, maar elk seizoen springen er altijd SVH-ers uit. Om deze leden de extra waardiering te geven die zij verdienen wordt er sinds het seizoen 2014-2015 voor elk van deze pijlers een prijs worden uitgereikt.

Tijdens de seizoensafsluiting zullen leden die qua sportiviteit indruk hebben gemaakt worden geƫerd met de Sportiviteitsprijs, gezellige leden krijgen erkenning door middel van het Gezelligheidsgeschenk en de meest ambitieuze SVH-ers worden erkend door het strijden om de Ambition Award. Als blijk van waardering voor vrijwilligers zal de Van Der Heijden Bokaal weer jaarlijks uitgereikt worden op de ALV.

Hieronder vindt u een overzicht van de genomineerde waarbij de uiteindelijke winnaar dikgedrukt staat. Alle genomineerde waarderen wij evenveel, doormiddel van de prijs willen we een van de genomineerde extra in het zonnetje zetten voor de bewezen diensten of het uitzonderlijke gedrag.

JaarPijlerGenomineerde
2014-2015Van Der Heijden bokaalThijs UrselmannElize Pietermaathet bakfonds
Ambition awardDe SponsorcommissieVuk DjekicCM1 (Meiden O15)
SportiviteitsprijsHeren 3
GezelligheidsgeschenkHeren 4 en 5
BarciDG1 (O13a)
2015-2016Van Der Heijden bokaalRobin van HolstMilovan ColicLaurence Otemann
Ambition awardLuca CivileServie groepJoost Vlag
SportiviteitsprijsEG2/O11bHeren 5Cees Romers
GezelligheidsgeschenkTjitse VenemaBM1/Combi team met ZVVSSofie Schipper
2016-2017Van Der Heijden bokaalMarianne BrouwerCees RomersHendrik Beukelman
Ambition awardMarilene DortlandJolanda de ZwartMihailo Djokic
SportiviteitsprijsMihailo DjokicEG2Heren5
GezelligheidsgeschenkJoost de Schepper
BarciRick van Westenbrugge
3213 ms | 340m