Nieuws

Weergave:

Op 25 en 26 mei speelde de EG1 op het NK Waterpolo en zijn zij tweede geworden. Een felicitatie is op zijn plaats, jullie zijn echte kampioenen! Speler Clemens en coach Victor hebben een mooi verslag... Lees verder »

Graag nodigen wij u uit voor de Nieuwjaarsduik en Nieuwjaarsborrel op zondag 7 januari 2024.

Waar: ’t Zwarte Plasje
Voor: Voor leden van 't Zwarte Plasje en S.V.H. Waterpolo
Tijd: 14.00 Poort open en... Lees verder »

Even voorstellen: Kees Romers

datum: 03 - 12 - 23

Net als Leo van den Berg en Marc van der Mijn die zich eerder voorstelden, combineer ik ook spelen in heren 4 met fluiten. Samen met hen en Jolanda de Zwart ondersteunen we met ingang van dit jaar ook... Lees verder »

Hebben jullie onze kanjers die loten verkopen voor de Grote Clubactie al gezien? Zij doen dit met veel enthousiasme en plezier.

Na een topjaar kijken wij allemaal uit naar een nieuw “verkooprecord”... Lees verder »

In memoriam: Wout Zwamborn

datum: 28 - 07 - 23

Dinsdag 25 juli is Wout Zwamborn na een kort ziektebed op 74-jarige leeftijd overleden.

Wout is nooit lid geweest van SVH en heeft zelfs nooit gewaterpolood. Maar Wout was wel veelvuldig in het zwembad... Lees verder »

Heren 1 wint de ManMeer!-cup

datum: 11 - 04 - 23

Afgelopen zaterdag was een historische dag. Heren 1 won de eerste landelijke beker in het 97-jarige bestaan van onze vereniging. Aangemoedigd door een volle bus met supporters werd SWOL 1894 met 10-15... Lees verder »

In een stampvolle Wilgenring heeft Heren 1 ten koste van MNC Dordrecht de finale van het bekertoernooi bereikt. MNC-schutter Dino van Vendeloo werd vakkundig aan banden gelegd door Laszlo Nagy, zodat... Lees verder »

Heren 1 speelt zaterdag vanaf 19:00 uur de topper in de eerste divisie tegen MNC Dordrecht. Beide teams zijn nog zonder puntverlies. We verwachten veel publiek en nemen voorafgaand aan de wedstrijd... Lees verder »

Arno Havenga volgt Petar Ivosevic op als hoofdcoach van de SVH-mannen. Rotterdams waterpoloboegbeeld Havenga was tot de afgelopen Olympische Spelen bondscoach bij de Nederlandse dames, waarmee hij... Lees verder »

Na de laatste persconferentie werd het wel tijd voor een Corona-update, vanuit de vereniging zijn we heel blij dat veel zaken zijn vrijgegeven!

Hieronder volgen de belangrijkste wijzigingen vanaf 25 september... Lees verder »

SVH2 wint ook derde

datum: 29 - 09 - 21

De heren van SVH 2 mochten afgelopen weekend naar Alblasserdam om het op te nemen tegen De Wiekslag 2. Deze tegenstander had de eerst 2 wedstrijden reeds verloren en trad met 8 man aan tegen SVH2.

Onze... Lees verder »

SVH 2 haalt uit in bekerduel

datum: 13 - 09 - 21

Met een gehavend team ging SVH heren 2afgelopen zaterdag op pad. Wegens diverse redenen waren er 7 heren 2 spelers,aangevuld met 3 jeugdspelers die op bezoek gingen bij Vlaardingen heren 2 voorhet eerste... Lees verder »

Na een stilgelegd seizoen en een uitgestelde pizza avond, konden we 5 juni eindelijk weer iets organiseren voor de jeugd: een surfclinic!

Al vroeg in de ochtend verzamelden de eerste jeugdgroepen, otters... Lees verder »

in Memoriam: Bert Bolomey

datum: 05 - 05 - 21

Beste SVH’ers, 


we zijn ontsteld, bedroefd, ondersteboven en hebben een pijnlijk gat in het hart van onze vereniging. Bert Bolomey is niet meer. In de avond van maandag 3 mei stopte z’n hart.... Lees verder »

Verslag Widex GZC Donk - SVH

datum: 17 - 03 - 21

Vorige week speelde het vlaggenschip van SVH nog een dubbel weekend tegen Den Haag en Polar Bears. Het betekende de eerste overwinning van het seizoen, maar ook een lesje counteren door de fitte spelers... Lees verder »

Vorige week speelde het vlaggenschip van SVH nog tegen PSV Eindhoven, de eerste wedstrijd in de competitie nadat in 2020 de eerste twee wedstrijden twee keer werden afgezegd. Het bleek een spannende... Lees verder »

Verslag PSV - SVH

datum: 03 - 03 - 21

Vorige week speelde het vlaggenschip van SVH nog tegen Schuurman BZC. Na een spannende pot, en bloedstollende eindfase werd er voor de eerste keer dit seizoen drie punten gepakt. Dit gaf de ploeg een... Lees verder »

Vorige week speelde SVH heren 1 nog tegen ZV De Zaan. Na drie sterke periodes en een teleurstellend laatste kwart, werd er met geruime cijfers (11-17) verloren. Zoals gezegd, enigszins geflatteerd. De... Lees verder »

Zaterdag 13 februari was het weer zo ver, en mocht het eerste heren team van SVH aantreden tegen de degelijke ploeg uit Zaandam. Ondanks alle sneeuw, gladheid en hinder is er de week gelukkig geen training... Lees verder »

UZSC2 - SVH2

datum: 07 - 10 - 20

Afgelopen wedstrijd mocht heren twee eindelijk weer eens uit de startblokken vliegen. Na een half jaar geen van wedstrijden kon het niet beter beginnen. Een groot 30 meter veld van UZSC zou de longblaasjes... Lees verder »

Nieuws

Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

94 ms