Nieuws

Weergave:

Corona – update 22 mei 2020

datum: 22 - 05 - 20

GOED NIEUWS: start watertrainingen. Versie 2.0, 22-05-2020.

In overleg met Sportbedrijf Rotterdam en management vande Wilgenring kunnen we de watertrainingen weer opstarten. De landtrainingenvoor jeugd... Lees verder »

SVH heeft zich voor komend seizoen weten te versterken metJesse Nispeling. Na vier professionele waterpolojaren in het buitenland, hooptNispeling volgend seizoen bij te dragen aan de ambities om de opwaartse... Lees verder »

Corona update

datum: 24 - 03 - 20

Klik verder voor een bericht van voorzitter Peter Versluis nav de persconferentie gisteravond.

Beste SVH'er,

Hopelijk gaat het ondanks de omstandigheden goed met je! We hebben gisteren denk ik allemaal... Lees verder »

#SVHplaat

datum: 23 - 03 - 20

Vrolijk de ouderen op! Stuur een brief met een leuke tekening naar je locale verzorgingshuis.

tegen eenzaamheid - SVH solidair - kleurplaten voor verzorgingshuizen

Onze club is sportief - ambitieus -... Lees verder »

Tim van Gulik is gestopt met zijn werkzaamheden alshoofdcoach van de Rotterdamse waterpolo eredivisionist SVH. De combinatietussen privé, werk en zijn taken binnen de vereniging zijn niet langer op... Lees verder »

Nieuwjaarswens 2020

datum: 19 - 01 - 20

Beste leden van SVH,

Een nieuw kalenderjaar staat ons te wachten met daarin een hoop om naar uit te kijken. Tevens is de jaarwisseling een mooi moment om te reflecteren op de afgelopen maanden en mijn... Lees verder »

​Balansdag!

datum: 05 - 02 - 16

'SVH ALLE DAGEN FRIS!' met deze gedachte stortte de heren en dames selectie zich afgelopen maand op een zelf gekozen challenge. De heren daagde zichzelf uit om drie procent van hun lichaamsvet weg te... Lees verder »

Dit weekend stond Haarlem op het programma. In de thuiswedstrijd was deze wedstrijd een ware kraker die door Michele 1 seconde voor tijd beslist werd, het was duidelijk dat dit geen eenvoudige pot zou... Lees verder »

Heren 1 was afgereisd naar Nijmegen zonder Michele Rivella die door omstandigheden helaas niet aanwezig kon zijn. Het was deze week zaak om de punten mee terug te nemen naar Rotterdam, wat altijd een... Lees verder »

Wie zijn het, wat doen ze en waarom bij SVH?!?!? In deze nieuwe reeks op de website van SVH stellen de teams van het seizoen 2015-2016 zich voor aan de rest van de vereniging. Elke woensdag vindt u een... Lees verder »

Payback time!

datum: 10 - 01 - 16

Onze sponsor Brevini-groep Benelux, heeft de NBS-Award voor de branche Aandrijftechniek 2015 gewonnen! En daar zijn we trots op! Het Nationale Business Succes Award Instituut heeft Brevini beoordeeld... Lees verder »

Wie zijn het, wat doen ze en waarom bij SVH?!?!? Na de kerst- en nieuwjaarsonderbreking is hij er weer! In deze nieuwe reeks op de website van SVH stellen de teams van het seizoen 2015-2016 zich voor... Lees verder »

Fris het nieuwe jaar in duiken!

datum: 03 - 01 - 16

Eergisteren was het dan zover: in het mooi donkere water van 't Zwarte Plasje doken een tal van dappere jongens, meisjes, vaders, moeders en andere fris-bestendige het jaar 2016 tegemoet. Voorzien van... Lees verder »

SVH Plonst het nieuwe jaar in!

datum: 02 - 01 - 16

Eergister was het dan zover: in het mooi donkere water van 't Zwarte Plasje doken een tal van dappere jongens, meisjes, vaders, moeders en andere frisbestendige het jaar 2016 tegemoet. Voorzien van oranje... Lees verder »

Nieuwjaarsduik!

datum: 28 - 12 - 15

Het is bijna weer zover! Wegens groot succes houden 't Zwarte Plasje en SVH Waterpolo ook dit -komende- jaar weer een nieuwjaarsduik!

De duik is openbaar en gratis voor iedereen die de duik waagt. Dit... Lees verder »

In het kader van SVH, ALLE DAGEN FRIS, komt sport- en voedingsdeskundige Elles Tabbernee op deze dag voorlichtig geven aan ouders en kids over hoe je bewust om kan gaan met waterpolotrainen en spelen... Lees verder »

Op een zachte decemberavond waarbij een witte, dunne wolkendeken het maanlicht zachtjes tegenhoudt en het kwik niet onder de 14 graden zakt, stond de wedstrijd van de nummer 1 (BZC Brandenburg) tegen... Lees verder »

Afgelopen zaterdag stond de door Bodegraven gedoopte kraker op het menu: BZ&PC - SVH. Waar dit de laatste jaren een wedstrijd in de top van de eerste klassen was, kent BZ dit jaar een valse start... Lees verder »

Vrijdag 4 december met nog maar 1 nachtje te slapen voordat wij met zijn alle de verjaardag van Sinterklaas vieren. Sinterklaas had het te druk met de voorbereidingen voor pakjesavond en met het volstoppen... Lees verder »

Wie zijn het, wat doen ze en waarom bij SVH?!?!? In deze nieuwe reeks op de website van SVH stellen de teams van het seizoen 2015-2016 zich voor aan de rest van de vereniging. Elke woensdag vindt u een... Lees verder »

Nieuws

Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

120 ms