H1 nog puntloos na slechte start in Borculo

datum: 31 - 10 - 18

Een lange trip naar de grens van Nederland was voor de mannen van hoofdcoach Marco Booij na acht minuten eigenlijk al voorbij. Van de eerste zes aanvallen scoorde de thuis spelende ploeg er vijf waardoor een razendsnelle achterstand van 5-1 ontstond. Dat de mannen zich daarna enigzins in de wedstrijd probeerde te knokken mocht niet baten. De eindstand van 14-6 is confronteren maar zeker niet geflatteerd.

Zoals gezegd waren de eerste minuten niet hoogstaand, slecht zelfs. Dat de stand na de eerste periode 6-2 stond was te danken aan goede individuele acties van Joop Sassen en Benjamin Poppovic. Het tweede bedrijf was een stuk gecontroleerder van de Rotterdamse mannen. De start was nog in de trend van het eerste part met twee snelle tegen goals maar daarna kwam SVH beter in het spel. Met goede kansen via de midvoor en meerdere manmeer situaties was er genoeg dreiging. Het rendement was echter laag en een scherpe counter van de thuisploeg zorgde voor een 9-3 tussenstand halverwege.

Gesteund door de herpakking zocht SVH naar aanknopingspunten in het derde part dat uiteindelijk met 4-2 naar de thuisploeg zou gaan. Met de tussenstand na drie parten van 13-5 was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. De laatste periode, die eindigde in 1-1, moet de heren moed geven voor de toekomst.

Na het afgelopen weekend is heren 1 de enige ploeg zonder punten in de Eredivisie omdat streekgenoot ZPB won van De Zaan. Aankomende week bezoeken de Polobears de Wilgenring, we hopen op veel publiek om met genoeg energie de mannen te ondersteunen richting een beter resultaat.

Komende zaterdag, 19.00 in de Wilgenring, tot dan!

Wat vind je hier van?

Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 80

2832 ms