Dubbele Derby avond

datum: 30 - 09 - 19

Zaterdag 5 oktober spelen H1&H2 na elkaar, thuis in de Wilgenring vanaf 19.00(inloop18.30), tegen buren ZPB Barendrecht. Een dubbele derby dus deze avond. Dat wil je niet missen!

Het is jullie vast niet ontgaan: ook de Eredivisie waterpolo is weer begonnen. Na jaren zweten en zwoegen op het eena hoogste landelijke niveau, was het twee jaar geleden eindelijk zover: SVH mocht zich gaan meten met de andere 11 beste ploegen van het land.

Er zijn prachtige verhalen geschreven over hoe het onze helden afgelopen seizoen verging –in het kort: het onmogelijke werd gepresteerd door in de playouts twee keer te winnen van
Eredivisie sterkhouder Schuurman BZC. En laten dat nou direct de enige twee overwinningen zijn geweest van het hele afgelopen seizoen. In het kielzog van ons vlaggenschip wist het tweede herenteam te promoveren naar de Eredivisie voor reserveteams.

Dit jaar gaan we het anders doen. Althans, dat is de bedoeling. Met onder meer de terugkeer van kind van de club Max van Genabeek en de komst van linkshandig Nederlands international Milos Filipovic, Rotterdammers Cas Westerwoudt, Yannick van den Burg en Frank Bot, hoopt SVH dit jaar stiekem een stapje hoger te zetten.

Er zullen spannende wedstrijden gaan worden gespeeld in De Wilgenring, zover is zeker!

Daarom hebben we jouw support hard nodig. Als eerst op zaterdag 5 oktober tijdens de Dubbele Derby avond. Om 19.00 speelt SVH H1 tegen buurman ZPB. De ploeg hoopt op een overvolle Wilgenring en een fantastische sfeer. Extra tribunes zullen worden geplaatst, en al vanaf 18.30 kun je komen kijken naar het inzwemmen van de beste spelers van onze prachtige club. Direct na H1 speelt ons H2, ook tegen ZPB. Blijf dus vooral lekker zitten!

Bijna bij iedere thuiswedstrijd zullen Heren 1 en Heren 2 komend seizoen na elkaar spelen.
Dat betekent vele avonden topwaterpolo in de Wilgenring, houd je zaterdagen vanaf 18.30 ongeveer om de week maar vrij ;)

#goSVH

Wat vind je hier van?

Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 113

3388 ms