Aanwinsten herenselectie

datum: 30 - 05 - 18

Komend seizoen komen Koen Vogel (29) en Wouter Beek (25) uit voor SVH heren 1. Het zijn de eerste versterkingen waar de nieuwe coach Marco Booij over kan beschikken. Voor Wouter Beek betekent dit een terugkeer op het oude nest. In 2009 vertrok de toenmalig jeugdinternational, als jongste debutant in de 1e klasse, naar ZPB uit Barendrecht. In verband met zijn studie heeft hij de afgelopen jaren in Groningen en Amsterdam gespeeld. De roots van Koen Vogel liggen bij De Devel uit Zwijndrecht. Op zijn 14e verhuisde hij al naar ZPB en speelde 4 jaar hoofdklasse.

Vogel over zijn overstap: "De afgelopen twee jaar is de gedachte mezelf nog een keer uit te willen dagen steeds vaker bij me opgekomen. Na de laatste zes maanden regelmatig te hebben meegetraind bij SVH, heb ik ondervonden dat deze omgeving en spelersgroep mijn motivatie verder aanwakkert. Dat ik nu weer onder Marco ga spelen, is een mooie bijkomstigheid. Ik kijk erg uit naar de sportieve uitdagingen van het komende seizoen en naar de combinatie van topsport en (spel-)plezier."

    Wat vind je hier van?

    Bekijk ook:


    Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 80

    3540 ms