SVH2 wint ook derde

datum: 29 - 09 - 21

De heren van SVH 2 mochten afgelopen weekend naar Alblasserdam om het op te nemen tegen De Wiekslag 2. Deze tegenstander had de eerst 2 wedstrijden reeds verloren en trad met 8 man aan tegen SVH2.

Onze heren hadden wederom 2 reizende sterren meegenomen: Daan van Velsen & Jens Ludikhuize. Het eerste partje begon nog wat wijfelend maar Frank Bot brak de ban met 2 mooie doelpunten. Max van Genabeek kon het niet nalaten een strfworp weg te geven en zowaar stond het 1-2 voor SVH. Max scoorde vervolgens snel en kreeg wederom een uitsluiting, een persoonlijk record voor hem om met 2 fouten na 2 minuten de wedstrijd te beginnen. Jeroen Selten volgde in het spoor van Max en gaf ook een strafowrp weg, maar mede door de reeds teruggekeerde Timon de Vries (Net op tijd terug van Kreta als u het nieuws volgt) was de stand na partje 1 8-2 in het voordeel van SVH.

Het tweede partje begon merkwaardig, door wat onduidelijkheid tussen een van de scheidsrechters en een speler van De Wiekslag over het loslaten van het startblok, werd deze speler met een UMV weggestuurd. Daarmee ging de laatste wissel van De Wiekslag verloren en werd het een zware wedstrijd voor hen. SVH probeerde de scehdisrechter te overtuigen dit niet te doen, maar dat mocht niet baten. Vervolgens ging het hard met de Tandem Frank-Max, of Max-Frank. Samen scoorden zij 7 doelpunten en ook Timon deed een duit in het zakje. De tegenstander bleef het wel proberen, en 2x met succes. Het stond 4-17 na 2 partjes.

Het derde part ging SVH door waar het gebleven was, Jeroen was goed op dreef met meerdere doelpunten en de heren liepen uit naar 6-25. Het laatste partje wisten de jeugdige helden Jens & Daan hun doelpuntje mee te pikken. Met een speler van De Wiekslag die met kramp naar de kant ging, streek Joris Beek over zijn hart en bleef in de hoek stil liggen zodat de wedstrijd effectief 6-6 doorging. Door 2 late doelpunten van jens werd de eindstand op 8-33 bepaalt.

De volgende bekerwedstrijd is 30 oktober, tegen koploper en streekgenoot ZPB, om 19:10. Eventueel publiek is zeer welkom voor deze kraker.

De competitie start is volgende week met een uitwedstrijd tegen Den Haag.


Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

326 ms