SVH H1 - GZC donk

datum: 28 - 02

Het eerste mannenteam van SVH wacht nog steeds op haar eerste overwinning. Vorige week werd nog geroken aan een stunt tegen nummer drie Widex GZC Donk. Met deze week de twee zelfde ploegen op het affiche, en met de Wilgenring als theater, werd wellicht stiekem aan de eerste overwinning gedacht. De bezoekers uit Gouda toonden zich een gewaarschuwd mens, en kwamen door vooral een veel effectievere afronding geen moment in de problemen.

De cijfers spraken achteraf voor zich. Tien keer mocht SVH een overtalsituatie uitspelen, geen enkele keer werd het net gevonden. Tel daarbij op dat de bezoekers uit Gouda hun midvoor geregeld succesvol wisten te bereiken door een zwakke zone van SVH, en de uitslag laat zich vermoeden. Twee essentiële punten die de komende weken aandacht behoeven, wil de ploeg van Marco Booij en verse assistent Tim van Gulik met vertrouwen kunnen toewerken naar het treffen met directe concurrenten ZPC Amersfoort en ZPB H&L Productions.

Volgende week wacht voor SVH de lastige uitwedstrijd tegen Polar Bears. Na een vrij weekend wacht vervolgens op 16 maart de thuiswedstrijd tegen ZPC Amersfoort. SVH was eerder dit seizoen al dichtbij een punt in Amersfoort. Met ook de steun van het trouwe SVH-publiek in het achterhoofd, belooft dat een spannende avond te worden!

Wat vind je hier van?

Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 80

2991 ms