SVH H1 - Borculo H1

datum: 26 - 11 - 19

Op zondag speelde heren 1 tegen BZC Schuurman uit Borculo. Uit werd de wedstrijd nipt met 9-8 verloren. Hierdoor was er ook extra veel pit aanwezig in het team en werd er gehoopt op winst. Het punten aantal vooraf aan de wedstrijd was in het voordeel van Borculo, dit was namelijk 11 en onze eigen heren hadden 10 punten. Beloofde dus zeker een spannende wedstrijd te worden!

De heren kwamen in de eerste al gauw achter met 1-0. De score werd zelfs vergroot tot 3-0 voordat Frank Bot voor de eerste treffer van de avond scoorde. Max van Genabeek zorgde al gauw voor het tweede doelpunt en was de score van de eerste periode beslist met 3-2 in voordeel van Borculo.

De tweede periode wilden de heren zich langs zij bij Borculo trekken en de voorsprong pakken. Ze begonnen scherp, zelfs zo scherp dat Borculo al gauw een kleine fout in de aanval van SVH afstrafde met een directe contra dat voor een doelpunt zorgde. De score al gauw gekoemn op 6-2 in voordeel van Borculo liet goed zien dat de verdediging van SVH beter moest. Joop Sassen zorgde voor een mooi doelpunt die dringend nodig was. Hierna was de verdediging duidelijk beter en kon er op de aanval worden gefocused. Darko Jovanovic zorgde al snel dat ze terug in de wedstrijd kwamen door 2 doelpunten te maken. Halverwege stond het 6-5 in voordeel van Borculo.

De heren waren ready om verder te vechten na een goede peptalk in de pauze. Milos Filipovic zorgde al snel voor de 6-6. Borculo reageerde snel door de 6-7 te maken, maar natuurlijk wou Milos de score gelijk trekken door de 7-7 te maken. Borculo scoorde nog 2 maal in deze periode en het eindigde 7-9 in voordeel van BZC.

Max van Genabeek liet gelijk zien door een doelpunt te scoren binnen de eerste 30 seconden van de laatste periode dat het nog niet voorbij was! Hierna zorgde Milos Filipovic ervoor dat het weer gelijk was met 9-9. Het einde van de wedstrijd kwam al dichterbij en het werd steeds fysieker. Spelers werden boven- en onderwater hard aangepakt. Het spel werd zelfs stil gelegd zodat de spelers even werden gewaarschuwd door de scheids. Jammer genoeg werd er 2 minuten voor het eind de 9-10 binnengeschoten door een speler van BZC nadat SVH 2 man meers achter elkaar goed uitverdedigt ging de 3e er wel in. Score 10-9 in voordeel van BZC uit Borculo.

Wat vind je hier van?

Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 113

4121 ms