​Heren 2 uit de beker gestoten,

datum: 26 - 11 - 19

Een uitgedunt heren 2 vertrok vroeg op de dag naar het verre Nijverdal voor een beker wedstrijd tegen het Ravijn 2. De tegenstander staat in de competitie nagenoeg op gelijke hoogte als onze heren. Het beloofde dus een spannende wedstrijd te worden.


De heren hadden het echter aanvankelijk lastig. Hoewel de tussenstop in Stroe de heren goed had gedaan was het toch de tegenstander die al snel uitliep. Thijs Ursellman keepte een puike partij en hield de heren in de race. Fabian van de Berg wist de keeper van de tegenstander vernuftig te verschalken door een back-hand uit onmogelijke hoek toch binnen te werken.

De heren knokten zich daarna terug in wedstrijd, mede door Robin van Bommel(licious) die was ingevlogen voor deze wedstrijd. Een bekeken schot en een schot van Dave Kortevriend brachten de heren weer gelijk. Het geloof begon te groeien.

De heren drongen aan en Vuk Djekic maakte zijn eerste goal namens heren 2, een vakkundige bal vanuit de man meer die onberispelijk werd afgemaakt. Helaas verloren de heren daarna wat concentratie en kreeg jeroen Selten discutabele fouten tegen waardoor er 1 wissel over bleef. De vele strafworpen die het Ravijn cadeau kreeg werden het team te machtig.

Thijs bleef gelukkig doorgaan met de vele reddingen op diverse schoten, alvorens ook Dave Kortevriend mocht gaan douchen met 3 persoonlijke fouten. De enige overgbleven wissel, de tweede keeper. De P-verhouding was opgelopen tot 4-13, en de stand tot 13-9 in het voordeel van het Ravijn.

Volgende week mogen de heren op herhaling in Nijverdal, dan met wat extra spelers en zijn ze vol goede hoop om 3 punten mee te nemen.

Wat vind je hier van?

Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 113

5239 ms