EG 2 start het seizoen met winst!

datum: 26 - 09 - 19

Zaterdag 21 september stond de eerste wedstrijd van team EG2 op het programma. Uit in Hoogvliet tegen combinatie SCOM/Zeehond/Duck. Op voorhand en lastige pot dus.

Met een goede warming up en uitgebreide tactische bespreking vooraf ging het team vol vertrouwen het water in. Dankzij pure snelheid was de eerste bal voor SVH en kon de eerste aanval opgezet worden. De tegenstander was sterk en de aanval afgeslagen. In de eerste periode ging het spel veelvuldig heen en weer maar de keepers aan beide kanten wisten het doel lang schoon te houden. Pas ver in de eerste periode kon het eerste goal worden genoteerd. Helaas voor de tegenstander.

SVH EG2 ging niet bij de pakken neerzitten en nog in de eerste periode was de score weer gelijk getrokken. Voor beide doelen ontstonden kansen daarna, maar het was gelukkig SVH die dankzij mooie snelle aanvallen doel wist te treffen. Dankzij deze doelpunten was na 2 periodes de rust bereikt met een kleine voorsprong.

Met een tactische keeperswissel in de rust was de wedstrijd weer hervat. De tegenstander gaf zich nog niet verloren en probeerde aanvallen op te zetten. Maar dankzij goed teamwerk werden deze allemaal afgeslagen en was het juist SVH die wist te scoren in de derde en vierde periode. De zware trainingen van afgelopen weken betaalden zich conditioneel goed uit. De laatste minuten waren zwaar, maar de overwinning kwam niet in gevaar. Een mooie 1-8 overwinning is een super resultaat en zeker voor een team welke pas zijn eerste wedstrijd speelt in deze samenstelling. Complimenten aan de spelers en speelsters van SVH EG2. Maar zeker ook aan de begeleiding van Lars en Bibi. De beleving aan de kant was minimaal even intens als in het water!

>
Heb jij ook een leuke wedstrijd gespeeld en wil je een verslag schrijven? Doen! En mail het naar communicatie@svh-waterpolo.nl
<

Wat vind je hier van?

Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 113

3463 ms