DAMES2 is KAMPIOEN

datum: 25 - 03

Zaterdagavond 23 maart was het dan eindelijk zover. Wij als dames 2 hadden al een maand geen wedstrijd gehad en moesten nu tegen de dames van de Vliet. Het was niet zozeer een wedstrijd, maar DE wedstrijd.... bij winst zouden we kampioen worden. Onze coach Josje had speciaal gevraagd of we eerder naar het zwembad wilde komen. Ze had een lange voorbespreking gepland staan en daarnaast het mooie nieuws dat ze ons volgend jaar wederom gaat coachen.

Langzaam aan kwam het publiek binnendruppelen. Familieleden, aanhang en mede SVH-ers waren er om ons te helpen om de overwinning binnen te slepen. Na het gezamenlijk inzwemmen en onze keepster Marianne warm gooien. Was het dan zover: we gingen beginnen.

De 1e periode liep wat stroef, was het de zenuwen? Of gingen wij mee in het spel van de Vliet?Twee mooie doelpunten van Daphne en Lotte zorgde ervoor dat we na 5min spelen met 2-0 de 2e periode ingingen.

In de 2e periode lieten we zien dat we ons eigen spel speelde. Alexandra van Hal kreeg een U20, maar de Vliet wist niet te scoren. Na een man-meer voor ons lukte het Lara, Daphne en Lotte om SVH op een 5-0 voorsprong te zetten.

Een schitterend doelpunt van Alexandra van Hal en Sacha zorgde er in de 3e periode voor dat het we op 7-0 kwamen.

Daphne pakte in de 4e periode een U-20 waaruit de Vliet scoorde, maar het mocht niet meer baten voor de uitploeg. In de laatste minuut maakte Daphne het af waardoor D2 een heerlijk feestje kon gaan vieren en zijn we beland voor een heerlijk diner in de Gouden Snor, waar het bier en de wijn rijkelijk vloeide! Onze woman of the match is onze keepster Marianne! Zij zorgde er immers voor dat de Vliet maar 1x tot scoren kwam!

Op zaterdag 13 april is het clubhuis vanaf 20.00 open voor de gezellige seizoensafsluiting waarbij de KAMPIOENEN extra in het zonnetje worden gezet!

Wat vind je hier van?

Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 103

2919 ms