H2 zwemt achter de feiten aan in Gouda

datum: 24 - 10 - 19

Afgelopen zaterdag speelde Heren 2 een uit wedstrijd tegen Donk 2. De spelers van SVH 2 maakten hun debuut op een 30 meter veld en hadden zich voorgenomen om compact te spelen en zo het zwemgeweld van Donk van repliek te dienen.

De plannen konden echter snel de prullenbak in. Na 2 snelle strafworpen tegen keken de heren tegen een 2-0 achterstand aan. Hoewel de scheidsrechters vervolgens 2 persoonlijke fouten uitdeelden aan Donk kwam SVH niet tot scoren. Dit bleek helaas het thema van de middag te worden. Waar Donk zijn kansen wel goed benutte konden onze heren dit aanvankelijk niet.
Na partje 1 stonden ze dan ook met 3-0 achter.

Het tweede part begon wat rommeliger, ondanks de snelle 4de treffer van Donk begonnen de
heren
van SVH elkaar steeds beter te vinden. Het was veteraan "Barry" Beek die de eer nam als eerste te scoren voor SVH. Na een terechte strafworp schoot Fabian van de Berg onberispelijkde 4-2 binnen en kregen de mannen weer hoop op een mooi resultaat. Na tal van mooie saves van keeper Thijs Urselmann scoorde Donk toch nog een maal, waarna Wouter Beek zijn strafworp ook kundig binnen werkte, de stand bij rust: 5-3.

Het derde part begon SVH goed, een man minder situatie werd eenvoudig overleeft en er werd wederom een penalty verdiend. De strafworp bleek het keerpunt in de wedstrijd, hij werd helaas gemist en uit de tegenaanval was de organisatie weg en viel de 6 -3. Ook de volgende aanval van Donk viel direct binnen. De onlangs verloofde Timon de Vries schoot de heren weer een puntje dichterbij met een bal die zo mooi was, om door een ringetje te halen! Helaas scoorde Donk de twee volgende overtal situaties en was het na periode drie: 9-4.

De vele tegen aanvallen van de jonge talenten van Donk bleken te machtig. Wouter scoorde
nogmaals, maar helaas zwom Donk telkens tijdig weg voor de tegenaanval en scoorde zij nog 4 maal. Het laatste woord was aan Timon, die nog twee maal wist te scoren, om zo
de eind uitslag te bepalen: 13-7.

Volgende week moet H2 tegen de beruchte Polar Bears om 20:20.

Wat vind je hier van?

Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 113

3672 ms