Heren 2 voert huzarenstukje op

datum: 20 - 11 - 18

In Rotterdam mocht SVH2 afgelopen weekend de Friesche equipe ontvangen, die ondanks alle notoire blokkades in Friesnland toch op tijd aanwezig waren. De heren wisten zich eerder dit seizoen in de problemen te werken tegen een laagvlieger en wilde dat niet nogmaals zien gebeuren in de strijd om het kampioenschap.

De heren begonnen furieus aan de wedstrijd en met name Peter Zwamborn troggelde een aantal keren de bal uit de handen van zijn tegenstander. Dit resulteerde in een aantal opgelegde kansen die de heren bekwaam benutte. De eerste periode werd dan ook met een ruime voorsprong afgesloten, 7-0. In het tweede part gingen de heren voortvarend verder, onder toeziend oog van enkele schimmige vrienden van Remi Letanoux werd de marge uitgebreid en ging Remi zelf op zoek naar een doelpunt. Dit lukte hem uiteraard niet.

Na de rust en een ruime voorsprong en nog geen tegendoelpunt werd het derde part begonnen met een fanatisme die men zelden heeft gezien bij SVH2. Gedreven door de captain Dave Kortvriend werd de zweep toegepast en toonde Jeroen Selten nog maar eens aan Remi dat je met een bekeken boogbal best de 20-0 kan maken. In het vierde part werd er door de captain die zich als slavendrijver gedroeg nog een schepje bovenop gedaan en wisten de heren er zelfs nog 8 te scoren. Zelfs Remi vond het net. Maar belangrijker nog, de heren kregen geen enkele goal tegen.

Jaap Zwetsloot hield achterin de gelederen gesloten met Adriaan Ruesink, resulterend in een pracht van een overwinning, 28-0. Dit huzarenstukje kwam het doelsaldo van de heren goed uit, die bleef nogal achter. Peter voert de topscorers lijst aan en mocht er liefst 10 bijschrijven.

Wat vind je hier van?

Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 111

2992 ms