Heren 2 vol op kampioenskoers

datum: 20 - 03

In eigen bad heeft Heren 2 korte metten gemaakt met Schuurman BZC en een flinke stap naar het kampioenschap gezet. Het was de eerste wedstrijd zonder ons Aad, die onderweg is naar het prachtige Nieuw Zeeland voor een lange reis. Gelukkig zat Paard wel op de bank, waardoor we volledig compleet konden aantreden.

Schuurman BZC besloot vooral naar Rotterdam te komen om verwarring te zaaien. Zo bleven de vedettes van de ploeg uit het oosten geregeld voorin liggen, waardoor SVH een manmeer kreeg in veel aanvallen. De vraag is dan altijd of je met het hele team vol in de aanval gaat of blijft liggen om niet te veel risico te lopen. Nadat dit enkele keren niet helemaal lekker werd afgestemd en SVH nog even 1-2 achterkwam, begon het te lopen in de Wilgenring.


Mooie goals en snelle counters werden afgewisseld met slordigheden, maar SVH denderde wel met gemak over de bezoekers heen. Uiteindelijk stond het halverwege 11-4 en sloten we af met een dikke 22-8 overwinning. Met nog 3 seconden op de klok besloot de keeper van Borculo alvast naar de kant te zwemmen, waardoor gelukkig ook Puts toch nog een goaltje kon meepikken voor de statistieken.

Doordat concurrent Donk 3 de punten liet liggen tegen ZVL gaat SVH 2 nu met een voorsprong van 6 punten aan kop in de Reserve 1e klasse. Wanneer de ploeg uit in Heerenveen en thuis tegen Brandenburg geen fouten maakt, kan de champagne op 6 april in De Wilgenring misschien al ontkurkt worden. Save the date!

Resterende speelschema SVH 2:
23 maart: Heerenveen 2 - SVH 2
30 maart: SVH 2 - Brandenburg 2 (18:40 uur - voor Heren 1)
6 april: SVH 2 - MNC Dordrecht 2 (20:15 uur - direct na Heren 1)
13 april: Donk 4 - SVH 2

Wat vind je hier van?

Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 103

2904 ms