Tim van Gulik nieuwe assistent-coach H1

datum: 20 - 02

Per direct zal Tim van Gulik worden toegevoegd als assistent-trainer/coach naast Marco Booij voor de herenselectie van SVH. Booij en van Gulik kennen elkaar goed uit een gezamenlijke tijd bij ZPB. Nadat er in januari versterkingen voor ín het water zijn gekomen is de komst van Tim op de kant een welkome aanvulling. Als aanvoerder van AZC werd van Gulik vorig jaar landskampioen en won hij de beker.

De geboren Vlaardinger heeft de afgelopen 20 jaar op het hoogste niveau gespeeld; bij ZVVS, ZPB (2 periodes) en AZC. Daarin heeft hij alles meegemaakt, van het landskampioenschap, Champions League wedstrijden(14) en ervaringen in de Europa Cup tot de Houdini-act van ZVVS om in de Eredivisie te blijven een paar jaar terug. Nu zet hij een volgende stap in zijn waterpolo carrière bij SVH.

Aanstaand voorzitter Peter Versluis: “Met Tim hebben we een persoon met zoveel Eredivisie-ervaring erbij. We denken dat hij complementair is aan Marco. Verder proberen we, met bijvoorbeeld ook video-analyses, een klimaat te creëren om de jongens zo optimaal mogelijk te laten presteren. Tim is daar zeker een waardevolle toevoeging aan.” Van Gulik is zelf ook enthousiast: “Ik heb een hoop energie om dit avontuur aan te gaan!”

Heren 1 speelt aanstaande zaterdag om 17.30 thuis tegen Donk.

(Foto: waterpolo.nl)

Wat vind je hier van?

Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 80

2832 ms