​Heren 2 komt net te kort tegen geroutineerd polar Bears 3

datum: 19 - 11 - 19

Afgelopen zaterdag kwam heren 2 in actie tegen het zeer geroutineerde polar bears 3. De tegenstander had bakken met ervaring aangevuld met wat gretige jeugd.


SVH vergalopeerde zichzelf hier al snel tegen, met als gevolg een 2-0 achterstand. De sterk spelende Jelle Kleiss deed wat terug na een mooie overtal situatie. De beren liepen echter snel weer uit naar 1-4 voorsprong.

Het tweede part begon zoals de eerste eindigde. Jaap Zwetsloot maakte ongelukkig zijn rentree op de mid-achter en kreeg direct 2 persoonlijke fouten tegen. Zowel de coach als de spelers van SVH waren het hier niet mee eens, wat resulteerde in een gele prent voor Michael Mac Donald. Menno Venema vond het daarna wel tijd vopor weer een SVH goal. De tussenstand werd 6-2. Na wederom goed smenspel schoot Wouter Beek een verdiende strafworp onverbiddelijk binnen. Jaap Zwetsloot schoot daarna al zijn frustratie van de persoonlijke fouten van zich af en schoot met een zweefmolen de bal strak de kruising in. Het laatste woord bleek echter 2 maal aan Polar Bears, waardoor de mannen gingen rusten met een 4-8 achterstand.

De derde periode begon SVH voortvarend. Darko Jovanovic schoot 2 maal goed binnen en SVH zat weer in de wedstrijd. Timon de Vries volgde het voorbeeld van Darko en schoot hard binnen. Een schoonheidsfoutje bij SVH achterin zorgde voor de 7-9. De spirit zat er aardig in en jaap scoorde nogmaals en bewees zijn meerwaarde. De klasse van de heren van Polar Bears toonde zich in een intelligent doelpunt vlak voor het einde van het derde part, tussenstand 8-10.

Het vierde part ging het tempo omhoog. Polar Bears scoorde sneller, maar SVH diende Polar Bears snel van repliek, Timon en Wouter scoorde. Polar Bears toonde zijn tanden en scoorde de 10-12 en SVH leek uitgespeeld met nog 2 minuten te gaan. Wederom wouter en Timon legde hun ziel en zalighied en scoorde nogmaals. De heren dachten met nog 40 seconden te gaan dat er een gelijkspel minimaal in zou zitten, en mogelijk meer als Polar Bears een fout zou maken. De bezoekers vonden echter een gaatje om de verdediging te verschalken en met 30 seconden op de klok stonden zij weer voor, 13-12. De laatste aanval werd geduldig uitgespeeld door SVH en resulteerde in een goede schotkans van positie 4. De verdediger op de laatste lijn kon de bal echter net blokkeren voor deze doel zou treffen, waarmee het lot bezegeld was van SVH en er nipt verloren werd.

Wat vind je hier van?

Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 113

3578 ms