Heren 2 vecht zich langs Borculo 2

datum: 19 - 10 - 21

Afgelopen zaterdag dacht heren 2 een eenvoudige wedstrijd tegemoet te kunnen zien. Het lager geklasseerde Borculo werd echter flink onderschat. Zonder captain Jeroen Selten en Frank Bot kwam de defensie van de heren tekort. Nadat de tegenstander snel 3x had gescoord en SVH slechts 1x kwam de aanval wel beter op gang. 

Max van Genabeek, captain ad-interim nam de ploeg op sleeptouw. Toen ook Luca Civilie en Timon de Vries het net vonden was het aantal doelpunten opgelopen tot 6, helaas deed de tegenstander dit ook.

Luca bleek van grote waarde ook in het tweede part, met een snel doelpunt en samenspel met Finne Matisse Seijner werd de leiding gepakt, 10-8. Helaas kreeg Luca ook persoonlijke fouten, deze zouden hem niet veel later opbreken. Het team kon daardoor minder minder wisselen.

Jelle Kleis, die een vortreffelijke wedstrijd speelde als midvoor vond in het derde part ook het doel en zorgde samen met Max voor de nodige doelpunten. De tegenstander bleef echter bij, en het was routinier Joris Beek die ook een duit in het zakje deed en de heren gerust aan het vierde part liet beginnen met een 14-11 voorsprong.

Met zijn laatste krachten scoorde Vuk Djekic een mooie boogbal, zijn tweede van dit seizoen waarmee we toch het vermoeden hebben dat Jeroen stiekem Vuk aan het trainen is. De tank bleek leeg bij de heren, door goed werk van jochem Zunderman liep de score niet te snel op, maar Borculo kwam een minuut voor tijd terug tot 15-14. Door een persoonlijke fout van Borculo, en een koelbloedige Kleiss scoorde SVH en was de overwinning zeker.

Zaterdag de 23ste Oktober speelt heren 2 tegen de Zijl 2, we kunnen de support goed gebruiken!


Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

816 ms