Heren 2 start de competitie overtuigend

datum: 19 - 10 - 21

Afgelopen zaterdag vertrok een uitgedund Heren 2 naar Den Haag. Na de mooie wedstrijd van Heren 1 te hebben gezien, en de late aankomst van een speler kon de wedstrijd toch beginnen. Een opvallende debutant begon onder de lat, Milan de Koff. Met Milan in de goal lag het defensief goed dicht vanaf minuut 1.

Ondertussen was de boomlange Luca Civile naar de eerste paal gekropen en smeet de eerste goal binnen. Joris Beek volgde dat goede voorbeeld en maakte er 2-0 van. Vlak voor het einde van het eerste part scoorde Den Haag nog tegen.

Joris Beek nam de ploeg op sleeptouw en zette de Rotterdamse heren op 3-1. Daarna dachten de heren er al makkelijker over en prompt scoorden de Hagenezen 3x, ineens stonden we achter. Met een overtuigens schot deelde Timon de Vries de laatste tik uit in het partje, 4-4 bij rust.

Frank Bot probeerde een opening te vinden op zijn veraardag, maar het was Max van Genabeek die tweemaal doeltreffend was. Het team vergat echter snel dat Max op dreef was na de fabelachtige lob van Vuk Djekic. Ineens stonden we 3 doelpunten voor, en Den Haag leek gebroken.

Na een snelle goal in het laatste partje van Jeroen Selten, kregen de heren een starfworp tegen. Helaas was deze strafworp te machtig, waar de heren zelf iets later een strafworp niet binnen wist te werken. Toen Den Haag op de break eruit kwam en scoorde stond het 6-8, het werd nog spannend. Het was toen wederom Max die het net wist te vinden en de heren naar een 10-6 overwinning leidde.

Komende week speelt heren 2 in de Wilgenring om 19:20 tegen BZC Borculo 2, we zien u graag!