H1 doet zichzelf tekort tegen het Ravijn

datum: 17 - 10 - 18

Afgelopen zaterdag moesten de mannen van SVH heren 1 aantreden tegen het Ravijn. Het Ravijn had net als SVH de eerste twee wedstrijden van het seizoen verloren. Daardoor zag SVH de kans om de eerste overwinning van dit eredivisie seizoen te behalen. Hoe het afliep met de heren, leest u hieronder verder.

Na de gezamenlijke warming up en het praatje van Booij begonnen de heren aan de wedstrijd. De eerste uitsluiting was direct voor de gevaarlijkste speler van het Ravijn, namelijk international Lars Gottemaker. De manmeer werd niet benut maar niet veel later kwam de eerste treffer van de hand van Benji Popovic. Het volgende doelpunt was wederom voor SVH. Ditmaal was het Hidde van der Wal die de bal hard tegen de touwen schoot. SVH startte net als de eerste thuiswedstrijd fel en wederom kreeg het een manmeer. Hidde van der Wal lag op de juiste plek en schoot de bal in de kruising binnen, 3-0! Na twee verslapte momenten aan de kant van SVH kwamen de Nijverdallers terug in de wedstrijd tot 3-2 waarop Booij een Time Out aanvroeg. Direct na deze TO startte SVH fel en door sterk spel kregen zij een manmeer welke vakkundig in de rechterbovenhoek werd afgerond door Joop Sassen. Na wederom hard te hebben gewerkt voor een manmeer was het ditmaal Joris Beek die bekeken de bal in de linkerhoek schoot. Einde eerste part; 5-2 in het voordeel van SVH.

Het tweede part zakte SVH weer weg en na een overtreding van Benji Popovic werd er een strafworp aan het Ravijn toegekend. Lars Gottemaker liet dit buitenkansje niet onbenut. De daarop volgende aanval speelde SVH slordig uit waarna wederom Lars uit een counter wist te scoren en de spanning terug bracht tot 5-4. Daarna waren er aan beide kanten nog een manmeer en een TO maar werd er niet meer gescoord in deze periode.

Na een korte rust en peptalk van Booij werd de derde periode gestart. De vorige thuiswedstrijd was de derde periode killing geweest en daar werden we voor gewaarschuwd. Helaas leek het deze wedstrijd weer te gaan gebeuren. De aanvallen waren slordig, onnodig balverlies en er werden totaal geen kansen gecreëerd. Het was Benjamin Popovic die nog een strafworp veroorzaakte en Lars Gottemaker die hem weer afmaakte, 5-5. Daarna gingen de koppies weer hangen en wist het Ravijn 3x te scoren. Het spel van de Rotterdammers leek nergens op en voelde het team dat de wedstrijd weer weggegeven werd.

Na een donderspeech van Marco begon de heren aan het laatste part. Direct wist SVH een manmeer te versieren die ook snel werd afgemaakt door Benjamin Popovic. De spanning was enigszins terug en SVH geloofde erin dat het snel de aansluitingstreffer zou maken. Twee minuten later werd die hoop alweer weg geschoten door het Ravijn. De laatste treffer kwam op rekening van Koen Vogel, welke de bal strak inschoot na een manmeer te hebben gekregen.

Eindstand 7-9 in het voordeel van het Ravijn.
Doelpunten: Hidde van der Wal & Benjamin Popovic 2x, Joop Sassen, Koen Vogel en Joris Beek 1x

De heren hebben zichzelf zeker te kort gedaan in deze wedstrijd waar punten gepakt moesten worden.Vooral periode drie heeft wederom een slechte indruk achter gelaten.
Komende zaterdag speelt het heren team een uit- en thuiswedstrijd. Ze kunnen jullie steun goed gebruiken komende zondag om 18.00 uur in de Wilgenring tegen Brandenburg.

Bedankt voor de support tot zover!

Wat vind je hier van?

Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 80

3808 ms