Tim van Gulik weg bij SVH Waterpolo

datum: 17 - 02

Tim van Gulik is gestopt met zijn werkzaamheden als hoofdcoach van de Rotterdamse waterpolo eredivisionist SVH. De combinatie tussen privé, werk en zijn taken binnen de vereniging zijn niet langer op een goede wijze te combineren en daarom heeft Tim deze keuze gemaakt. Marco Booij neemt de taak als hoofdcoach over tot het einde van het seizoen.

Voorzitter Peter Versluis: “Wij betreuren het besluit van Tim, maar danken hem voor zijn inzet en bijdrage aan de ontwikkeling van onze ploeg in het afgelopen jaar. Tim is vorig jaar tijdens het seizoen bij het team gekomen en heeft een belangrijke bijdrage gehad om de ploeg in de Eredivisie te houden. We respecteren uiteraard Tim zijn besluit”.

Afgelopen weekend behaalden de mannen van SVH in Eindhoven nog een belangrijke 9-11 overwinning op PSV en de ploeg uit Hillegersberg staat door dit resultaat op een mooie 7e plaats in de Nederlandse Eredivisie. De doelstelling voor dit seizoen is het behalen van de top 8 en het spelen van de play offs. Komende zaterdag staat de topper tegen Polar-Bears uit Ede op het programma. Beide teams strijden om een plek in de top 8, de wedstrijd begint om 19.00 uur in zwembad de Wilgenring in Rotterdam Schiebroek.

Wat vind je hier van?

Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 113

6752 ms