PSV1-SVH1

datum: 17 - 02

Een belangrijke wedstrijd om plek behoud van een plek bij top 8 voor de mannen van SVH.

Na de blamage van vorige week heeft de selectie de koppen bij elkaar gestoken om deze week weer als team aan de start te verschijnen. Een extra lange voorbereiding met koffie bij La Place Gilze moest er voor zorgen dat de 3 punten mee gingen naar Rotterdam.

Eenmaal aangekomen in het sfeerloze zwemstadion van PSV, de oude thuisbasis van onze linkhandige speler Rick Vermeulen, bleek de omstandigheden verre van ideaal. Het programma liep al flink uit, we hadden maar 2 ballen om een warming-up mee te doen en het speelveld leek wel 40 meter.

Door wat tactische aanpassingen begon de ploeg goed en geconcentreerd. Door doelpunten van Cas en Rick leek de periode met een 1-2 voirsprong te worden afgesloten. Helaas kwam PSV nog langs zij in de laatste seconde. 

Met mooie aanvallen maakte SVH veel doelpunten in de 2 periode. Een slordige verdediging zorgde voor te veel tegengoals, ondanks dat Milan goed lag te keepen en een 5m pakte. Stand halverwege 5-6.

Door 2 snelle goals van PSV keek de ploeg heel even tegen een achterstand aan. Maar International Milos zorgde snel weer voor de voorsprong. Met nog 1 periode te spelen stond er een spannende 7-8 op het scorebord.

De vierde periode was het tempo erg laag. Beide ploegen hebben alles gegeven en PSV wist nog tot 8-8 te komen. Na wat gemiste kansen over en weer kon SVH uiteindelijk een gaatje van 2 goals maken. Deze voorsprong hebben de mannen niet meer weggegeven. PSV werd verslagen en de punten gingen mee naar Rotterdam. Eindstand 9-11

Na de wedstrijd heeft Milan een aantal teamgenoten kennis laten maken met een Hot Blondie, een lekker toetje na een mooie pot waterpolo

Wat vind je hier van?

Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 113

3423 ms