Top seizoensstart Da2

datum: 15 - 10 - 18

Nadat wij vorig seizoen 3e zijn geworden, werd er tijdens een bbq op een mooie zomerse dag gevraagd wat de ambities zijn. Het antwoord van bijna het gehele team was kampioen worden.

Bij kampioen ambities horen toch ook de nodige voorbereidingen. Tijdens de laatste weken van de zomervakantie hadden wij een personal trainer die ons 1x in de week op een veld bij Neptunes bootcamp gaf. Daarnaast waren er wat veranderingen in de zomer. Waarbij Marina een overstap maakte naar een team in haar nieuwe woonplaats (iets met een A wat ik niet over mn lippen krijg). Stopte Jane (vanwege haar studie) en stopte Danuta (wegens werk).

Er kwam goed nieuws vanuit de club dat we op een aantal maandagen vlak voor het seizoen badwater in het Alexanderbad werd vrij gemaakt voor ons. Waarop wij deze maandagen onder leiding van onze coach Josje heerlijk banen gingen trekken om de conditie omhoog te trekken.

Onze seizoensstart......
22 september j.l. was het dan zover. Ondanks dat de coach en een paar vaste speelsters er niet waren. Werd er met 13-0 gewonnen van de Lansingh. Dit dankzij Marianne die de meiden gecoacht heeft, maar ook dankzij Meryem, Zeliha, Tessa en Floor vanuit de jeugd. En natuurlijk ook dankzij Daphne die bij ons startte dit seizoen wegens haar blessure van vorig jaar.

6 oktober werd er ondanks een belabberd spel gewonnen met 6-4 van Waterpolo Residentie. En werd er afgelopen zaterdag met weer een monsterscore in Ridderkerk gewonnen met 16-3 van de dames van Poseidon.

Al met al een mooie start van het seizoen, waarbij dames 2 op dit moment 1e in de competitie staat. Als Dames 2 dit 13 wedstrijden vol kan houden, kan er halverwege april op het bordes van de Coolsingel een plekje vrijgehouden worden voor de huldiging!

Wat vind je hier van?

Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 80

4046 ms