Heren 6 op kampioenskoers!

datum: 15 - 10 - 18

Ja, wij moesten ook even in onze ogen wrijven toen we de Waterpolo App openden na de wedstrijd. We staan bovenaan! U leest het goed: Heren 6 is op kampioenskoers!

Afgelopen zaterdag stond toch een spannende wedstrijd op het programma voor ons team. Met een vrij 'vers' team is het niet vanzelfsprekend dat we alles maar even winnen. De voortekenen waren er wel, we hebben van de afgelopen drie wedstijden er twee nipt gewonnen én eentje daarvan -tegen Westland- hadden we ook moeten winnen (dat werd 9-8). Woods, Tinus, Han en Mies hebben inmiddels H6 verlaten richting H5 om ruimte te maken voor de nieuwe jongens.

We wilden natuurlijk al eerder verslagen plaatsen van onze overwinningen, maar met alle verse vaders en onze drukke banen is het wat lastig om van iedere wedstrijd een verslag te schrijven.

In het eerste part van de wedstrijd speelden we ondanks de vaste basisspelers niet goed. Aan het einde van de periode stonden we 2-1 achter. Deze tussenstand deed vermoeden dat het een lastige wedstrijd zou worden, maar we voelden met zijn allen aan dat we beter konden.

In het tweede part kwamen we dankzij twee doelpunten van Martijn (nieuwe/teruggekomen aanwinst) en één doelpunt van jonge belofte Ticiano op 2-4. Het gevoel dat we beter konden was bevestigd. Ondertussen werd de tegenstander al aardig gefrustreerd en kregen ze flink wat P-tjes tegen. Twee van hun spelers stonden op scherp.

In de derde part was het een kwestie van uitlopen, zodat ook onze nieuwe aanwinsten zich konden bewijzen. Uitlopen dat deden we: Martijn pluste er 2 doelpunten bij en Robin gooide er ook nog eentje in de hoek.
De tegenstander had het er maar moeilijk mee. Een derde P voor één van hun spelers was ook op zak en toen kwam het op conditie aan (haha, dat banen zwemmen op donderdag werpt zijn vruchten af).

De vierde periode was voor Thom, die er twee maakte. En nog een speciale vermelding voor Sjoerd die er ook eentje in stootte met een enigszins merkwaardige worp in een man-meer situatie.

Uiteindelijk was de uitslag 6-13. Waar vooral opgemerkt mag worden dat het verdedigend al goed voor elkaar was, maar ook dat we konden vertrouwen op de het keeperswerk van Niels (vervanger van Godfather Jean) prettig was.

Heren 6 staat nu bovenaan in de ranglijst. En dat gaan we met verve verdedigen!

Oh ja: We zijn superblij met de terugkomst van Martijn, Thom en Coen!

Wat vind je hier van?

Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 80

4397 ms