Fyre-ball 2019

datum: 15 - 08

Op 17 augustus 2019 vindt er op een tropische locatie in Rotterdam het beachwaterpolotoernooi Fyreball 2019 plaats. Fyre is een verwijzing naar het Fyre festival. Niet omdat het exclusief is, want iedereen van elk niveau mag zich als team inschrijven. Ook niet omdat we denken dat de organisatie er een potje van gaat maken (maar we beloven uiteraard niks). Nee, Fyre omdat het toernooi een Carribean en festival achtige vibe zal gaan hebben. Ball omdat het een ééndaags beachwaterpolo evenement is. En we gezellig met z’n allen een dagje een balletje willen gaan gooien in een Carribean setting. Beachwaterpolo wordt gespeeld op een kleiner veld (10x15 meter). Je speelt in teams van 4 tegen 4. Elk team mag minimaal 4, en maximaal 7 spelers hebben.

Je gaat genieten van een aantal wedstrijden Beachwaterpolo. We spelen eerst een poulefase en daarna kwart/halve/finales. Uiteindelijk blijft er zowel in de heren- als in de dames-poule één winnaar over. Deze teams winnen de gouden kokosnoot. Ligt jouw team er nou al eerder uit, is dat geen probleem. Zo is er naast het beachwaterpolo genoeg te doen. We hebben drie verschillende spellen die je kunt spelen; Waterbowlo, Beachpong XL, en onze Flamingo Slides. Daarnaast kun je op het plein naar hartenlust eten en drinken halen. Onze Tikibar heeft heerlijke Desperados en Tinto de Verano. En bij The Hungry Pirate kan je heerlijk hamburgers en hotdogs bestellen. Tevens leggen we van 17:00h tot 20:00h onze heerlijke Carribean (water)pollo op de BBQ. Pollo… dat is kip hombre! En al dat lekkers kan je dan wegwerken onder het genot van de heerlijke deuntjes van de DJ booth. Elk uur een ander tropisch muziek thema. Als de wedstrijden zijn gespeeld, volgt de prijs uitreiking. En ook kiezen we dan degene die het meest tropisch ge-of-ver-kleed op het toernooi aanwezig is; onze Tropical Dani(elle). Die wint maar liefst een meter bier voor zijn of haar team. Of voor zichzelf, want ach, ken ons het schelen! Daarna zeten we de muziek wat harder en zakken we nog even door tot 22:00h. En kunnen degene die nog willen, door richting het Rotterdamse nachtleven! Dus leg je zwembroek klaar en zet je zonnebril op. Wij zorgen voor de setting, en jullie voor de sfeer. Tot 17 Augustus 2019 bij ’t Zwarte Plasje in Rotterdam!

Wat vind je hier van?

Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 111

3006 ms