H2 wint in Borculo

datum: 14 - 11 - 18

Vorig weekend stond voor de mannen van heren twee een wedstrijd tegen Borculo op de planning. Lees verder voor het wedstrijdverslag door H2 speler Remy.

Vorig seizoen waren de teams aan elkaar gewaagd en het beloofde een spannende pot te worden. BZC Borculo 3 draait goed mee in de competitie en voor SVH 2 was het zaak om in deze wedstrijd geen steken te laten vallen.

Het eerste part werd goed begonnen met een 1-3 voorsprong en eindigde in 3-5. Het leek er op, dat het een relatief minder zware wedstrijd zou worden. Niets was minder waar. BZC kwam terug en nam zelfs de leiding in de 2e periode. En deze periode werd afgesloten met 7-6. De boel moest weer op scherp en de dieselmotor van de heren uit Rotterdam kwam eindelijk een beetje echt op gang.

De derde periode werd dan ook afgesloten met 8-10 met goals van onder meer Peter Zwamborn, die in zijn leven nog nooit zo goed heeft gespeeld, als dat hij dit seizoen doet. Wouter Beek vergrootte aan het begin van het 4e kwart de marge knap naar 8-12, maar SVH liet de touwtjes weer vieren in de laatste 4 minuten.

Borculo maakte het nog spannend en kwam terug tot 10-12, totdat Adriaan Ruesink het heft in eigen handen nam om de wedstrijd met een mooi doelpunt met 10-13 te beslissen.

Aanstaande zaterdag speelt Heren2 thuis tegen HZPC/Avena(SG)2. Na dames 1 om 19.40 in de Wilgenring #goSVH

Wat vind je hier van?

Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 111

2893 ms