BEKER return in Ede

datum: 14 - 10 - 19

Zondag 13 oktober de 2e kwartfinale heren waterpolo. Na de spannende 10-10 van zaterdag in eigen huis. Was alles nog mogelijk uit bij polo bears. Na een nachtje slapen was iedereen weer klaar om alles te geven.

Het fluitsignaal van de eerste periode ging, na goed keepers werk van Milan overleefde we de eerste aanval. In de tegen aanval scoorde Max de 0-1. Max zorgde met een mooie 2 midvoor doelpunt voor de 0-2. De eerste periode ging lang gelijk op met veel doelpunten en uitsluitingen. Helaas sloten we deze af met een achterstand van 5-6.

Periode 2 begon polo bears erg sterk. Door 2 snelle doelpunten liepen ze uit naar 8-6. Daarna herpakte we ons en konden we door veel inzwemmend werk terug komen naar 9-7. 2 hele mooie afstand schoten van Joop en alweer Max zorgde daarvoor. Helaas konden we dit net niet volhouden tot aan de 3e periode. Hierdoor kon polo bears net voor het einde de 10-7 maken.

Periode 3 waren we weer niet scherp genoeg. Na 3 doelpunten achter elkaar van Polo Bears stond het 13-7. De wedstrijd leek gespeeld. Maar SVH deed het zelfde. Binnen 1.30 scoorde wij 3 keer via een man meer situaties. Dit bracht de stand op 13-10. We geloofde weer in de wedstrijd. Met nog 1 part te gaan was alles nog mogelijk.

Periode 4 begonnen we gelukkig wel goed vergeleken met periode 2 en 3. We konden de stand terug brengen naar 14-12. Met een rode kaart van de coach van Polo Bears en 2 spelers met 3 persoonlijke fouten werd het geloof bij ons groter in een goede afloop van de wedstrijd. Helaas konden we dit niet doorzetten en verloren we de wedstrijd met 15-12.

#2 Cas Westerwoudt

Wat vind je hier van?

Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 113

4783 ms