Senioren trainingsgroep

datum: 13 - 10

"Het begon een half jaar geleden met het briljante idee van een moeder ‘zullen we ook eens dat zwembad induiken in plaats van er alleen maar naar te kijken’? Na een aantal keren meegetraind te hebben met de dames 2, bleek dat dat TE hoog gegrepen was. Dit was het moment dat het idee voor een seniorengroep ontstond waar meer animo voor bleek te zijn dan verwacht!

Zo komt het dat we met een leuke groep enthousiaste vrouwen en mannen een aantal weken geleden op ‘Zuid’ van start gingen met een echte trainer, Remy Letanoux. Hij pakte de les grondig aan, begon bij het begin, de borstcrawl en wist ons gerust te stellen want na een maand zouden we van onszelf opkijken. En dat klopt! Voornamelijk omdat we niet verwacht hadden dat we het zo leuk zouden vinden. Dat komt doordat de training een goede combi is van heldere uitleg, gevarieerde oefeningen met en zonder bal, pittig en uitdagend afgewisseld met voldoende rust en ieder die mee kan doen op zijn eigen niveau.

Tot het moment dat Remy voorstelde om een potje te doen.. Ehh, nu al? Hilarisch, na 2 min was de stand 2-2 en lag iedereen lachend naar adem te happen. Er valt nog heel veel te leren, maar april 2020 moet het toch wel lukken de DG 1 te verslaan met waterpolo!;-) ".


Wat vind je hier van?

Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 111

3773 ms