SVH 2 haalt uit in bekerduel

datum: 13 - 09 - 21

Met een gehavend team ging SVH heren 2 afgelopen zaterdag op pad. Wegens diverse redenen waren er 7 heren 2 spelers, aangevuld met 3 jeugdspelers die op bezoek gingen bij Vlaardingen heren 2 voor het eerste bekerduel in hun poule.

Het vele harde trainen wierp direct vruchten af, met name voor Max van Genabeek. In 1 minuut maakte hij een zuivere hattrick en was de toon gezet. Frank Bot, die een halve thuiswedstrijd speelde, scoorde met een bekeken schot. Barry Beek wist ook zijn doelpunt met een slimme bal mee te pikken.

De heren van Vlaardingen zagen de donkere wolken zich samenpakken, toen ze er toch eentje wisten te scoren. Jelle Kleis bleek de rotste niet en gaf een strafworp weg, deze werd echter gemist. Toen Jelle wel in de buurt van het juiste doel kwam scoorde hij ook prompt 2x.

De echte hoogtepunten volgden echter na rust, een goed uitgespeelde manmeer van Vlaardingen, waar SVH nog iets van kan leren en het schot van Lars de Bruijn opende deze tweede helft. Door het pressende spel van onder meer Jeroen Selten werden er 2 strafworpen versierd. Deze werden uiteraard aan de jeughelden geschonken. Zowel Daan van Velsen als Jens Ludikhuize faalde niet en scoorden beiden bij hun debuut voor H2. In de overure van de wedstrijd kreeg Vlaardingen een tweede strafworp na een gemene overtreding van Barry Beek, dit doet hij anders nooit. Ook deze strafworp ging er niet in, waardoor Jochem Zundermanmet een goed gevoel de wedstrijd afsloot, eindstand: 21-5 in het voordeel van SVH 2.

Volgende week wacht Delft heren 2 om 20.00 in de Wilgenring als 2de tegenstander in de bekerpoule.