H1 trekt in Amersfoort aan't kortste einde.

datum: 12 - 11 - 18

Afgelopen zaterdag speelde heren 1 tegen ZPC Amersfoort in hun gloednieuwe bad. Lees verder voor het wedstrijdverslag geschreven door Milan #1.

We begonnen de wedstrijd vrij slecht met een 6 - 2 achterstand, ondanks het feit dat we een mooie 5 meter hadden kunnen forceren waren de vele contra's en midvoor ballen van Amersfoort te veel en moest er dus nog een flinke schep bovenop om er een leuke wedstrijd van te maken.

Dat deden we daarom ook in de 2e periode die we hebben gewonnen met 1 - 2 mede door veel slimmer spel (niet zomaar de bal meer kwijtraken waardoor er makkelijke contra's tegen kwamen bijvoorbeeld) en een veel sterkere verdediging.

In de 3e periode konden we deze lijn gelukkig goed doorzetten en hebben we zelfs met 1 - 4 gewonnen. We speelde goed als team en wisten de midvoor vaak goed te vinden die op zijn beurt er vaak ook een manmeer of een doelpunt uit kon slepen.

De 4e periode begonnen we dus met 8 - 8, een stand waar nog van alles mee kon gebeuren. We begonnen sterk met een doelpunt waardoor we op voorsprong kwamen. Maar Amersfoort liet het er natuurlijk ook niet zomaar bij zitten en scoorde al snel 3 punten achter elkaar waardoor de score 9 - 11 werd... Met nog 1 minuut op de klok wist SVH er 10 - 11 van te maken maar het mocht niet baten en na een spannende laatste periode hebben we jammer genoeg toch aan het kortste eind getrokken en verloren met 10 - 11.

Duidelijk was wel te zien dat we zelfs met zo'n grote achterstand in de 1e periode door bleven knokken en echt goed als team samen speelden waardoor we het nog recht konden trekken en zelfs even op voorsprong konden staan: dat is iets waar we zeker op door moeten bouwen voor de volgende wedstrijden!

Aanstaande vrijdag speelt H1 om 19.30 een bekerwedstrijd in de Wilgenring. Kom je kijken?

Wat vind je hier van?

Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 80

2721 ms