SVH - DONK

datum: 12 - 02

Afgelopen zaterdag speelde de heren van SVH tegen de nummer twee op de ranglijst: Widex GZC Donk. Op papier dus een zware tegenstander. Aan alles was te zien dat de ploeg uit Gouda een paar stappen verder zijn dan de ploeg uit Rotterdam.

Al snel kwam de ploeg uit Gouda met twee snelle goals op een 0-2 voorsprong. Echter gaf SVH daarna goed tegengas te en kwam zelfs op een voorsprong van 3-2. Al duurde deze voorsprong helaas van korte duur. Toen het signaal werd gegeven van het einde van de periode stond er 3-6 op het scoren bord. Al snel in de tweede periode scoorde Cas de 4-6. Helaas liep Donk daarna uit tot 4-12. Een erg zwakke periode in het spel van de rotterdammers. Dit kwam vooral door de slordigheid in het spel. Foute pases, niet goed afsluiten en op verkeerde momenten schieten. Na de tweede periode stond het 5-12. De 3e periode werd er verloren met 1-3. Een periode met relatief weinig goals. Maar toch heeft Donk ook de hier de overhand gehad. Helaas kon SVH ook in de 4e part niks inbrengen in het snelle spel van de Gouwenaars. 8-24 is dan ook de eindstand. De slordigheid werd heel de wedstrijd genadeloos afgestraft. Waar storm Ciara pas zondag het land in trok was ze zaterdag al te vinden de Wilgering.

Volgende week een erg belangrijke wedstrijd tegen PSV. De punten moeten mee naar Rotterdam!

Wat vind je hier van?

Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 113

3871 ms