Corona – update 11 mei 2020

datum: 11 - 05 - 20

Na de persconferenties van de premier de afgelopen tijd hopen we dat de maatschappij het gezond verstand gebruikt om zijn oude ritme terug te vinden. We zetten de waterpolo-zaken hieromtrent even op een rij.

Corona – update 11 mei 2020

Na de persconferenties van de premier de afgelopen tijd hopen we dat de maatschappij het gezond verstand gebruikt om zijn oude ritme terug te vinden. We zetten de waterpolo-zaken hieromtrent even op een rij.

 

Landtrainingen jeugd.

We zijn begonnen met landtrainingen voor jeugd te organiseren. Dit had meer voeten in de aarde dan we dachten. Volgens de regels van de gemeente mochten we geen gebruik maken van het Zwarte Plasje. Ook via contacten van het Sportbedrijf en Rotterdam Sportsupport, die verder erg behulpzaam waren, lukte het niet om een andere locatie te vinden. Nadat we via een lid in contact kwamen met de Rotterdamse Rugby Club ging opeens alles lopen en konden we gebruik maken van hun terrein. Dank Ginah voor de contacten en grote dank aan Rowan van de Rotterdamse Rugby Club voor de bereidwilligheid, kennis en kunde en samenwerking.

 

Voorlopig gaan we op vrijdagen en zondagen door met deze trainingen en afhankelijk van richtlijnen kijken we hoe lang we hier mee door kunnen gaan en op welke locatie. Communicatie hierover loopt via de team-apps.

 

Binnen trainingen

Nadat vorige week het nieuws naar buiten kwam dat alle binnenzwembaden mogen weer open zijn we als gebruikelijk in goed contact met het Sportbedrijf om te kijken wat er mogelijk is aan watertrainingen. Ook hier zijn we afhankelijk van verschillende instanties (Gemeente / KNZB / RIVM en Sportbedrijf Rotterdam). Als het mogelijk is om watertraining praktisch, financieel en logistiek te organiseren zullen we de leden daarover informeren.

 

Waarom niet trainen in het Zwarte Plasje?

Het bestuur van het Zwarte Plasje is druk bezig om te kijken hoe zij open kunnen. Er gelden strenge regels en zij proberen zo goed mogelijk de zwemkaarthouders te faciliteren. Afhankelijk van de eerste bevindingen als zij opengaan, zullen we in overleg treden wat er eventueel wél mogelijk is. Met de nieuwe 1.5 meter omstandigheden en scherpe protocollen is dit ook nog afwachten.

Oplossing voor SVH’ers die willen gaan zwemmen, koop een lidmaatschap bij het Zwarte Plasje zodat je wordt meegenomen in hun communicatie over eventueel zwemmen.

 

Competitie:

Verschillende leden onder leiding van Menno Venema als polosecretaris zijn bezig met de voorbereidingen op de competitie 2020/2021. In welke vorm deze zal plaats vinden, met welke startdatum en onder welke voorwaarden is nog onduidelijk.

Heb je vragen over de competitie-indeling? Mail Menno via polosecretaris@svh-waterpolo.nl.

Heb je vragen over de teamindeling senioren? Mail Han via senioren@svh-waterpolo.nl.

Heb je vragen over de indelingen van de jeugd? Mail Thijs: coordinatorjeugdteams@svh-waterpolo.nl

 

https://www.waterpolo.nl/knzb/waterpolo-als-sociale-activiteit-zit-er-voorlopig-nog-niet

 

Voor alle overige vragen: voorzitter@svh-waterpolo.nl

 

 

Wat vind je hier van?

Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 113

3298 ms