SVH H2 - Donk H4

datum: 10 - 12 - 18

Het is altijd een beladen wedstrijd wanneer de mannen van Donk langs komen in Rotterdam Noord. Eerder dit seizoen werd al gewonnen van het derde heren team van de club. Na onverwacht te hebben verloren in Dordrecht een week geleden, waren de mannen van coach Boevink er hevig op gebrand om deze week hun eer te herstellen.

De broertjes Verweij brachten Donk, ondanks sterk keepers werk van Thijs Urselmann, op een vroege 1-2 voorsprong. De tweede periode ging beter van start voor SVH, door doelpunten van Jeroen Selten en Timon de Vries kwam SVH voor het eerst deze wedstrijd op voorsprong. Het ervaren team van Donk wist echter nog snel de voorsprong terug te pakken en waardoor de eerste helft afgesloten met een 3-4 achterstand voor SVH.

Donk wist de derde periode het tempo op te voeren en kwam daardoor op een grotere voorsprong. De derde periode werd afgesloten met 5-7. De vierde periode ging vlammend van start. Donk coach Thomas van der Helm kreeg zijn tweede gele kaart, zijn team was daardoor duidelijk aangeslagen en dat was ook verder te zien in hun spel. Rustig blijven en ons eigen spel spellen was de boodschap van coach Boevink. Zogezegd, zo gedaan en SVH wist het ene doelpunt na het andere doelpunt met mooi teamspel te scoren. Met nog 38 seconden op de klok en een 8-7 voorsprong kreeg Donk nog een UMV tegen. Normale mensen zouden dan wijs besluiten de tijd rustig uit te spelen. Jaap Zwetsloot dacht daar echter anders over. Jaap zag dit als een mogelijkheid om de wedstrijd op slot te gooien en om nog even aan zijn doelpuntensaldo te werken. Met wat risico wist Jaap de bal met een bekeken taterbal langs de keeper te schieten en zo werd er afgesloten met een 9-7 overwinning voor het tweede heren team van SVH.

Doelpunten: Jaap Zwetsloot 4x, Jeroen Selten 2x, Peter Zwambron, Dave Kortvriend en Timon de Vries 1x.

Wat vind je hier van?

Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 80

3130 ms