Jaarlijkse surfuitje voor de jeugd

datum: 09 - 06 - 21

Na een stilgelegd seizoen en een uitgestelde pizza avond, konden we 5 juni eindelijk weer iets organiseren voor de jeugd: een surfclinic!

Al vroeg in de ochtend verzamelden de eerste jeugdgroepen, otters en DG, zich bij surfschool Hoek van Holland. De otters om te gaan bodyboarden, de DG om te gaan surfen.

Eerst moest er een wetsuit aangetrokken worden en was er uitleg op de kant, daarna het water in!Een watertemperatuur van ca 12 graden en lichte regen met wind was voor de jeugd geen probleem om zich het water in te begeven!

Een enkeling had het toch al vrij snel gezien in het water en kon, na zich te hebben omgekleed, zich vermaken met een sufplank van het duin afglijden.

Nadat iedereen uit het water was gekomen was er een zelfgemaakte picknick voor de kinderen.

De tweede groep, EG en CM, waren ook keurig op tijd. Ook deze groep ging zonder problemen het water in, voordeel voor hen was dat het was gestopt met regenen. Na het surfen vonden de C meiden het water zo lekker dat ze nog een stukje gingen zwemmen. Waarna iedereen wederom aan een picknick ging.

De derde en laatste groep, CJ/ BJ en AJ, vonden het allemaal maar minder om de koude zee in te gaan. Eenmaal erin viel het gelukkig mee en hebben ook zij zich prima vermaakt. Ook deze jongens gingen aan een picknick na het surfen.

Uiteindelijk hebben 85 van onze jeugdleden zich vermaakt deze zaterdag en de feestcomissie bedankt de sponsor Bayer crop science en kijkt terug op een geslaagde dag. Op naar een volgende!


Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

601 ms