Heren 2 in doelpuntenfestijn ten onder

datum: 08 - 03 - 22

Afgelopen zaterdag was de tegenstander dezelfde als de week ervoor in de beker, De Ham2. Waar in de beker nog gewonnen werd trok SVH2 nu aan het kortste einde.

De wedstrijd begon nog goed met een van de hoofdrolspelers aan SVH kant die meteen scoorde. Jelle Kleis draaide gewiekst bij zijn verdediger weg en kogelde de bal binnen. Helaas had de tegenstander slechts 17 tellen nodig om de stand gelijk te trekken. Dat bleek een voorteken voor de rest van de wedstrijd. Na anderhalve minuut legde Gino de Groot van de Ham met een bekeken schot een mooie bal binnen. Hij zou samen met Max van Genabeek gaan strijden om de topscorers titel in de wedstrijd. De tandem van Kleis en Van Genabeek bleef op dreef en scoorde nogmaals met een weergaloze boogbal van Kleis. De Ham bleef echter koel en wist het net ook makkelijk te vinden, stan na 1 periode 4-5.

Het tweede part begon weer met doelpunten van Kleis, Van Genabeek en Frank Bot. Helaas werd er ook wel eens op de keeper van De Ham geschoten wat er voor zorgde dat er een contra kwam. Jochem kon nog vaak redden maar tegen een spervuur van schoten vlogen er helaas ook een paar in. De stand halverwege was 7-9.

Meteen na rust liep de Ham uit. Het was twee keer raak in 2 minuten en vedette Jesse Vermeijden probeerde dit te stoppen maar kreeg een strafworp tegen. Gelukkig was Jochem in vorm, hij torende hoog boven het water uit met een strakke blik op de bal en hield de bal met twee handen tegen. Direct volgde er een contra van SVH die nipt gemist werd. In de tegenstoot was Jochem weer heer en meester en vervolgde het spel rustig. Een gelouterde actie van Max zorgde voor een mooie goal, de geruchten gaan dat de keeper van de Ham nog steeds wakker schrikt door nachtmerries van projectielen die rakelings langs zijn hoofd vliegen. Max ging door, de keeper kreeg er geen grip op en Max scoorde nog twee keer. Gino de Groot scoorde ook meteen twee keer, dit kon Max niet laten gebeuren en dus scoorde hij ook van ruime afstand nota bene! Stand na 3 periodes, 12-14.

De kwelgeest van SVH opende het vierde partje met een snelle goal. Routinier Joris Beek scoorde zoals alleen hij dat kan: een lage tater in de korte hoek om het block heen, waarbij de blocker en de keeper elkaar verbouwereerd aan kijken en denken dat de ander hem had moeten hebben. Meteen daarna schoot ‘’No Look’’ Robin van Bommel de bal op het houtwerk, Kleis kon afronden, 14-15. Max, hoogmoedig besloot de Ham nogmaals een strafworp te geven en de strijd voor de topscorer in de wedstrijd levend te houden. Gino de Groot schoot nu wel feilloos binnen. Zoals waarschijnlijk bedacht, Max scoorde weer voor SVH, de tank was echter leeg. Na veel zwemmen scoorde De Ham twee maal en pakte de jeugd de handschoen op. Mihailo en Lars scoordeen hielden de hoop nog even levend. Toen Frank weer de aansluitingstreffer scoorde leek er nog meer in te zitten, De Groot scoorde echter de laatste goal, 18-20.

Werk aan de winkel voor de mannen met 20 tegengoals, aanstaande zaterdag kunnen ze uw support om 19:20 goed gebruiken tegen de routiniers van Polar Bears. P.S, Max moest helaas Gino met 8 goals voor laten gaan tegen zijn 7.

Doelpunten: Max 7, Jelle 4, Frank 2, Lars 2, Joris 1, Luca 1, Vuk 1.

Wat vind je hier van?

Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 131

Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

641 ms