UZSC2 - SVH2

datum: 07 - 10 - 20

Afgelopen wedstrijd mocht heren twee eindelijk weer eens uit de startblokken vliegen. Na een half jaar geen van wedstrijden kon het niet beter beginnen. Een groot 30 meter veld van UZSC zou de longblaasjes even gaan testen. In de weet dat de tegenstanders uit jonge gasten bestond maakte dit extra heftig. We hadden daarom 1 opdracht! De snelheid uit het spel halen.

De eerste twee periode lukte dit erg goed. De tegenstanders ging mee in ons rustige spel met goed opgezette aanvallen. Geen rare ballen en optijd weer inzakken. De drie nieuwelingen mochten allemaal een goal meepakken in de eerste periode. Matthijs de speellustige jonge hond maakte zijn eerste officiële minuten voor SVH. Daarnaast deden Yorick en Max en stapje terug.

In het tweede part kwam het vertrouwde kanon van het tweede weer op schot. Timon scoorde een prachtige bal vanaf de linker hoek voordat de tegenstander überhaupt doorhad dat de bal erin zat.

De derde periode werd de ploeg geteisterd door een vleugje gemakzucht. Er werd minder scherp afgesloten waardoor de tegenstander een paar keer achter elkaar tot scoren kwam vanuit een contra aanval. Een wijze les voor de heren dat verval absoluut niet gewenst is. Hierdoor brachten we UZSC in de gelegenheid om gelijk te komen.

Dat de mannen van SVH schrokken was wel duidelijk. Zo kan je een wedstrijd makkelijk winnen en opeens bijna tegen een verlies aanlopen. De laatste periode lukte het vervolgens niet om de grip nog volledig op de wedstrijd te krijgen. De rust van de eerste twee periode kwam niet terug. Gelukkig kon op het laatste nog een gelijkspel afgedwongen worden.

Ondanks het gelijkspel kon iedereen achteraf gelukkig zeggen blij te zijn eindelijk wedstrijden te mogen spelen. Wat wel zwaar viel was het vijfde kwart. In de miezer moesten we betreuren dat er geen Spagoud in zat. Zo gingen de mannen tevreden maar erg dorstig naar huis.

Eindstand: 10-10
Doelpunten: Timon de Vries 4, Max van Genabeek 4, Yorick ter Heegde 1, Matthijs Haksteen 1


Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

441 ms