Aanpassing trainingsschema senioren

datum: 06 - 02

We proberen constant het trainingsschema te verbeteren. Een veel gehoorde klacht voor het banenzwemmen voor senioren-teams op donderdag tussen 18.45-19.30 is: “te vroeg op de avond”.

Er liep een pilot voor banenzwemmen waarbij seniorenteams tussen 21u-22u gebruik konden maken van de Wilgenring tijdens het “reguliere” banenzwemmen. Helaas heeft de Wilgenring eenzijdig besloten per direct te stoppen met deze pilot. Het bestuur en de Technische Commissie (TC) wilde juist uit gaan breiden naar andere dagen in de week.

Door de TC is er snel geschakeld en is er badwater gevonden in Sportfondsenbad Noord. Vanaf donderdag 5 maart kunnen Heren 3/4/5/6 en Da2 gebruik maken van een uur badwater tussen 21.15u-22.15u. Daarmee komt het blok tussen 18.45-19.30 vrij voor de jeugd.

Mochten er nog vragen / opmerkingen zijn naar aanleiding van deze wissel kunt u contact opnemen met Han Spek, senioren-coördinator: senioren@svh-waterpolo.nl


Wat vind je hier van?

Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 113

3603 ms