SVH2 bezorgt Donk3 een slecht begin van het nieuwe jaar!

datum: 06 - 02

Zaterdag stond de wedstrijd SVH2-Donk3 op het programma voor de heren van het 2e. Eerder dit seizoen hadden de mannen van het 2e al laten zien dat ze deze ploeg de baas konden zijn door thuis met 9-7 van ze te winnen. Maar de afgelopen tijd varieerde het 2e met zijn uitslagen, dus niks was nog zeker. Maar nu de overwinning op De zijl3 voorgaande week begaven de mannen zich met volle moed richting Gouda waar de spannendste wedstrijd van het seizoen stond te wachten, de strijd tussen de #1 (Donk3) en de #2 (SVH2). Als de heren deze overwinning binnen wisten te slepen zouden ze zichzelf een stuk sterker op de 2e plaats kunnen zetten waardoor het vooruitzicht op play-offs een stuk zekerder zou worden.

De voorbereiding startte tot alle verbazing vrij rustig. Het hele team had verzameld in de kantine waarbij ze onder het genot van kopje koffie nog even de laatste nieuwtjes met elkaar deelden, alsof er niks aan de hand was. Dat de mannen het zichzelf iets te relaxed hadden gemaakt bleek dan ook gelijk in de eerste periode, hierbij kwamen de mannen van het 2e al 2 punten achter te staan. Maar gelukkig bleek de koffie toch zijn werk te doen en schoten Jaap Zwetsloot en Peter Zwamborn de mannen weer naar een gelijke stand. Vanaf begin 2e periode was het hele team dan ook gefocussed op de wedstrijd en was er nog maar één doel: winnen! Onder toeziend oog van coach Bart Boevink en zijn lieftallige assistente Dave kortvriend (knieblessure) werd de wedstrijd al strijdend voortgezet. Nadat Donk de 3-2 maakte schoot Timon de Vries SVH weer naar een 3-3. En zo zou de wedstrijd door blijven gaan. De teams kwamen beide nooit 2 punten van de ander los. Zo werd er 3-4 gemaakt door Menno Venema, waarna de Spelers van Donk het weer naar een 4-4 en uiteindelijk 5-4 wisten te trekken. Door onder meer schitterende acties van Remy Latenoux, Peter Zwamborn en Jeroen Selten wist SVH zich weer terug te vechten. Waarbij Jeroen Selten de 5-5 binneschoot en Peter Zwamborn in de laatste 2,5 minuut de 5-6 maakte in het voordeel van SVH. Na het overleven van 2 man minders en de vele schoten van Donk wist SVH dan ook de winst binnen te slepen en eindigde de wedstrijd met 5-6 winst voor SVH. De mannen staan momenteel op de eerste plaats, wel moet hierbij gezegd worden dat Donk 3 nog 1 wedstrijd meer moet spelen. Maar het vooruitzicht ziet er mooi uit voor de mannen van het 2e.

Doelpunten: Peter Zwamborn (2), Jaap Zwetsloot (1), Timon de Vries (1), Menno Venema (1), Jeroen Selten (1).

P’tjes: Peter Zwamborn (2), Adriaan Ruesink (2), Jaap Zwetsloot (1), Remy Latenoux (1), Menno Venema (1).

Wat vind je hier van?

Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 80

3304 ms