Polar Bears - SVH

datum: 05 - 11 - 19

De mannen van SVH H1 moesten afgelopen zaterdag een lastige uitwedstrijd tegen Polar Bears uit Ede. Een tegenstander die ons heren 1 pas heeft uitgeschakeld in de beker, 10-10 thuis en een 15-12 nederlaag in Ede. Na de geanalyseerde fouten van de vorige wedstrijden tegen Polar Bears gingen de mannen met een goed gevoel te water.

De wedstrijd begon goed, lange aanvallen zonder al te veel risico en een goed liggende verdediging zorgde er voor dat SVH met 0-2 voor kwam. Daarna verloor de ploeg even de concentratie waardoor het snel weer 2-2 stond. Gelukkig kon de ploeg nog herstellen vlak voor het einde van de eerste periode, via een strafworp, sloot SVH de periode af met een 2-3 voorsprong.

In de 2 periode begon Polar Bears met een andere tactiek. Hier hadden de mannen niks tegen in te brengen en ontstonden er veel fouten in de aanval, dit strafte de thuis ploeg genadeloos af. Contra op contra volgde en de periode werd kansloos verloren met maar liefst 8-2.

Na wat harde woorden van de coach probeerde de mannen de rug te rechten en er nog een wedstrijd van te maken. De dodelijke contra van Polar Bears werd enigszins geneutraliseerd en aanvallend kwam er meer lef in. Betere schoten zorgden er voor dat de 3e periode 3-4 werd gewonnen. Deze lijn werd doorgetrokken in de 4e periode wat een eindstand van 16-12 opleverde.

Doelpunten makers

Milos Filipovic 5x Frank Bot 2x Cas Westerwoudt, Max van Genabeek, Gergo Bernula, Yorick ter Heegde, Yannick van den Burg allen 1x

Wat vind je hier van?

Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 113

3521 ms