H2 verslaat AquaNovio op halve kracht

datum: 05 - 11 - 18

De mannen van heren 2 verzamelden ruim op tijd in zwembad De Wilgenring. In de voorbespreking werd door Coach Bart Boevink de tactiek helder tentoongespreid. Naast de ingenieuze spelsystemen drukte Bart zijn mannen ook op het hart dat ze de tegenstander niet mochten onderschatten. De nederlaag tegen hekkensluiter WZK was nog niet vergeten.

Met de woorden van hun coach in het achterhoofd starten de mannen furieus. Binnen no-time lag de eerste bal achter de keeper van de Nijmegenaren. Nummer twee en drie volgde binnen de eerste periode, die dus met 3-0 werd afgesloten. De Nijmegenaren, die aan de onderkant van de competitie verblijven, moesten het zonder hun vaste coach en sterspeler stellen. Dit was duidelijk merkbaar, aangezien ze ook in de tweede periode amper een vuist konden maken. Bij SVH 2 zat het verdedigend goed en keepte Thijs Urselmann een meer dan puike pot.

Dat Thijs schier onpaseerbaar was kwam wellicht mede doordat de scouts van Heren 1 op de bank zaten voor hem. Hij stopte ballen, leidde zijn verdedigen en was het startpunt van menige aanval. Na de tweede periode stond het dan ook 6-0 voor de Rotterdammers.Na de rust leek SVH er weinig zin meer in te hebben. Het spel werd slordig en gemakzuchtig. AquaNovio kreeg hierdoor ook kansjes die ze verzilverden. De derde periode werd 1-2 en ook de vierde periode werd verloren met 0-1. Hierdoor kwam de einduitslag op 8-3. Al met al een gemakkelijke overwinning, maar de gemakzucht zullen de Rotterdammers er uit moeten halen wanneer ze moeilijkere tegenstanders willen kloppen.

Thijs werd beloond voor zijn sterke keeperswerk en werd gescout voor Heren 1. Hij mocht zijn debuut gaan maken in de Eredivisie. Zo levert het opleidingsteam van SVH weer een knap staaltje werk af.

Wat vind je hier van?

Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 80

3837 ms