Lars lid vd maand oktober

datum: 05 - 10 - 18

Vanaf nu laat een SVH'er elke maand één week zijn of haar waterpolo week zien op onze social media (@svhwaterpolo). We trappen dit seizoen af met BJ'er Lars de Bruin. Lees verder om het alvast wat beter te leren kennen en volg zijn avonturen op onze Instagram + Facebook stories!

De midachter van de jongens onder de zeventien gaat met zijn team voor het derde kampioenschap op rij, speelt met de jongens onder de negentien mee en traint naast de SVH herenselectie dit jaar ook met Jong Oranje mee.

Dit wordt het zesde seizoen voor Lars en hij is nog maar veertien, een echte SVH'er dus! Het leuke van het spelen bij onze club vindt hij het opbouwen van een hechte band met zijn vrienden, vrienden die hij door waterpolo gekregen heeft.

De truc die hij nog graag wilt leren heeft hij gezien bij SVH waterpolo grootheid MP Verveer: "Dat je aan het zwemmen bent en de bal ineens met een harde vaart richting het goal schiet."
Lars traint hard mee bij de herenselectie en was ook mee naar het voorbereidingstoernooi van de Eredivisie. Zijn waterpolo droom is om dit seizoen zijn debuut te maken bij Heren 1. En natuurlijk weer kampioen te worden met zijn vriendenteam! #goSVHVolg Lars deze week, 6 oktober tot de dertiende, via de Instagram Stories van SVH voor een kijkje in het leven van deze getalenteerde SVH'er :)

Wat vind je hier van?

Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 80

3130 ms