Duinrell18

datum: 04 - 10 - 18

Het weekend begon zoals elk jaar weer in het Zwarte Plasje. Vanuit hier vertrokken we met een grote bus naar Duinrell.


Nadat we aangekomen waren in Duinrell gingen we naar het hostel waar we ons territorium markeerden met de mooie SVH vlag en een kamerindeling gemaakt werd.

Toen we hier klaar mee waren was het tijd om de heerlijke macaroni die die dag in het Zwarte Plasje gemaakt was te eten. Iedereen kon de koolhydraten goed gebruiken want na het eten gingen we zwemmen in het Tikibad. Hier werden alle glijbanen weer getest en zoals inmiddels traditie een foto in het bubbelbad gemaakt.

Na het zwemmen was het bedtijd. De volgende dag gingen we het pretpark in. ’s Avonds werd er weer gezellig met iedereen gegeten in het hostel. Nadat we genoten hadden van het avondmaal gingen we de duinen in om het spannende spel ‘weerwolven van wakkerdam te spelen’. Terwijl we dit spel aan het spelen waren kregen we onverwachts bezoek van twee gemaskerde mannen die plotseling uit het bos vandaan kwamen, uiteindelijk bleken dit gelukkig gewoon twee begeleiders te zijn. Eenmaal terug in het hostel was het tijd voor de kinderen om te gaan slapen en kon de begeleiding nog een paar rondjes weerwolven.

Toen was de laatste dag alweer aangebroken. Na het ontbijt moest alles ingepakt en opgeruimd worden en daarna gingen we weer richting het Tikibad. Na het zwemmen konden we nog in een aantal achtbanen en toen moesten we toch echt weer naar de bus en richting Rotterdam, waar bij het Zwarte Plasje de ouders hun kinderen aan het opwachten waren. Dat was het einde van een super leuk weekend. Aan iedereen die mee was: heel erg bedankt voor het de gezelligheid!

Wat vind je hier van?

Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 80

4216 ms