Zaterdag 19:00 uur: Wedstrijd Heren 1 met speluitleg via AXIWI

datum: 02 - 11 - 22

Heren 1 speelt zaterdag vanaf 19:00 uur de topper in de eerste divisie tegen MNC Dordrecht. Beide teams zijn nog zonder puntverlies. We verwachten veel publiek en nemen voorafgaand aan de wedstrijd afscheid van oud-spelers Milan de Koff en Matthijs Haksteen. Tijdens de wedstrijd wordt er een speluitleg gegeven via het systeem van AXIWI. Na de wedstrijd verzorgt Heren 1 een clubavond op het Zwarte Plasje.

Speluitleg
Wereldwijd werken scheidsrechters, coaches, sportofficials en sportbonden met AXIWI headsets. Tijdens de wedstrijd van Heren 1 geven scheidsrechters Jolanda de Zwart en Harvey Hinds via deze headsets uitleg bij spelsituaties en beslissingen van scheidsrechters. Bezoekers kunnen dit als een audiotour volgen via een ontvanger en zelf meegenomen oortjes. Zorg dat je op tijd bent: om 19:00 uur gaan we live!

Over AXIWI
Eén van de meest populaire technische hulpmiddelen voor scheidsrechters zijn draadloze headsets ook wel ‘oortjes’ of ‘communicatiesysteem’ genoemd. Scheidsrechters en officials kunnen hiermee direct met elkaar communiceren via een (‘open’) lijnverbinding, zoals bij een telefoongesprek.

Voordelen gebruik headsets voor scheidsrechters:
- Snel beslissingen maken door via de ‘open lijn’;
- Motiveert het scheidsrechtersteam;
- Vermindert aantal foute beslissingen;
- Professionele uitstraling;
- Draagt bij aan snellere ontwikkeling scheidsrechters;

Over Axitour Communication Solutions
AXIWI is een private label product van Axitour Communication Solutions. Axitour is dé leverancier van draadloze audio communicatiesystemen en oplossingen. Onze systemen worden gebruikt in diverse toepassingen waarin communicatie een belangrijke rol speelt, zoals bij rondleidingen, excursies, congressen, vergaderingen, simultaanvertalingen, in de sport en bij calamiteiten. De klanten van Axitour zijn actief in verschillende branches, zoals: logistiek, sport, toerisme, amusement, entertainment, industrie en diverse hulpdiensten.


Meetrainen?

Nieuwsgierig hoe het is om waterpolo te spelen? Kom een keer meetrainen!
Mail voor meer informatie naar Joris Beek (secretaris@svh-waterpolo.nl).

Clubkleding nodig?

Clubkleding nodig? Bij Kwiek Sport koop je je SVH Zwembroek, Badbak, T-shirt of Tas.


Bekijk ook:


Aanmelden nieuwsbrief

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de nieuwsbrief:

337 ms