Heren 2 Legt ook Donk over de knie

datum: 01 - 10 - 18

Na de goede seizoensstart van vorige week bij de Zijl uit werd deze week wederom een spannende wedstrijd verwacht tegen titelkandidaat Widex GZC Donk 3. Aanvankelijk wist SVH2 niet precies wat het kon verwachten van de tegenstander, die zowel voormalig eredivisie spelers mee had als aankomende talenten.

Na een kleine communicatiefout achterin keken de heren tegen een achterstand aan. Gelukkig was er dit keer geen peptalk van Bart Boevink nodig, die het team voor de wedstrijd al op scherp had gezet. Timon de Vries bewees zijn toegevoegde waarde wederom voor SVH2 en scoorde tegen. Zo liep de score gelijk op tot 4-4 halverwege waarna Jeroen Selten de heren op een voorsprong zette en de tegenstander leek te breken. Nog voor het tweede part over was schoot Adriaan Ruesink bekeken de 6-4 binnen.

In het derde part ging het bij de heren voortvarend. De verdediging die onder leiding van Jeroen en Jaap wel een blok beton leek gaf geen doelpunt weg en SVH liep uit door een strafworp van Timon de Vries en een slim schot van Jan-Maarten de Reus. De heren van SVH hadden echter het beste voor het laatst bewaard. Jeroen Selten stal de show met een lob waarvan men nog steeds denkt dat deze wat betreft hoogte kon concurreren met de projectielen die NASA afschiet.

Na een klein slot akkoord van Donk werd de eindstand bepaald op 9-7 en de heren concluderen dat ze na twee wedstrijden bovenaan staan na twee lastige horden te hebben genomen. Volgende week staat de immers levendige wedstrijd tegen ’t Y op het programma. Als ook deze word gewonnen geeft H2 zichzelf een goede uitgangspositie voor de top.

Wat vind je hier van?

Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 80

4191 ms