Dames1 wint weer!

datum: 01 - 10 - 18

Na twee uitwedstrijden mocht Dames 1 zaterdag voor het eerst in de Wilgenring te water. Waar vorig seizoen ZVVS een lastige tegenstander was bleef SVH deze keer aan de goede kant van de score.

Het team van coaches Peter Versluis en Lisanne Pietermaat kende een wat kwakkelende spelersbank maar met Floor Klapwijk (15) en Bibi Havenga (13) waren er voldoende spelers beschikbaar.

Na een minuut in de 1e periode kwam ZVVS op voorsprong via een afstandsschot. Weer een minuutje later schoot Caitlin van de Walle de 1-1 op het bord. Helaas miste SVH daarna een slordige manmeer. Direct na de swim-off pakte Eva van de Cammen een onnodige persoonlijke fout. Door een goed blok eindigde de bal bij keeper Eline van der Ent. Na een gemiste manmeer mocht SVH een extra 6-6 aanval spelen en weer was het Caitlin van der Walle met een treffer.

In het eerste deel van de derde periode kwamen beide ploegen moeilijk tot een goede aanval. Maar in de laatste minuut scoorde SVH twee keer. Eerst was het Kiki Hoek die een manmeer afrondde waarna Caitlin van de Walle de zoneverdediging kapot schoot. ZVVS kwam enigszins gelukkig in de zoemer op 4-2.

De vierde periode was SVH verdedigend de baas. Waar Marianne Brouwer elke midvoor haar wil oplegde kon de rest van het team een goede pressing spelen. Kiki Hoek schoot na een minuutje met een backhand de 5-2 op het bord. Met nog drie minuten te spelen kwam ZVVS tot 5-3 op het bord. Verder kwam SVH totaal niet meer in de problemen en speelde de wedstrijd solide uit.

Volgende week zijn de dames een weekje vrij. Op 13 oktober komt MNC-Dordrecht op bezoek in de Wilgenring, start op 15.45u.

SVH Da1 – ZVVS Da2
Doelpunten SVH: Caitlin van de Walle 3x, Kiki Hoek 2x
U20 SVH: Eva van de Cammen
Manmeer: 1 uit 5
Manminder: 0 uit 1

Wat vind je hier van?

Bekijk ook:


Warning: getimagesize(_assets/images/logo_css_svh/logo.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/deb91626n2/domains/a1.bureau-ro.nl/public_html/_assets/includes/news/item.php on line 80

4264 ms