Corona (aangepast 01-10-2020)

Dat dit een seizoen wordt om nooit te vergeten is nu al duidelijk. Afgelopen weekend zijn de 1e jeugdteams aan de competitie begonnen. Achter de schermen bij SVH en alle andere verenigingen is de afgelopen tijd erg hard gewerkt om de competitie zo Corona-proof mogelijk te laten starten. Alvast een woord van dank aan iedereen die heeft meegeholpen.

Hulp in deze lastige tijd kan de vereniging altijd gebruiken. Vele handen maken licht werk. Wil je je steentje bijdrage zodat de competitie kan blijven draaien meld je aan via: voorzitter@svh-waterpolo.nl

Alle protocollen en documenten van SVH kun je terugvinden op de Corona-pagina op de website: https://svh-waterpolo.nl/corona/

Op deze pagina staan ook handige links naar onder andere de protocollen van andere verenigingen en zwembaden. Deze kan je ook terugvinden in de KNZB/waterpolo-app. Zorg ervoor dat als een uitwedstrijd speelt dat je dit protocol kent en volgt. Bij vragen in een zwembad kan je je altijd wenden tot de Corona-coördinatoren van de ontvangende vereniging. Respecteer de besluiten die genomen zijn door een vereniging en de officials rondom een wedstrijd.

Vanaf heden mogen tijdens trainingen alleen leden die komen trainen/spelen, trainers en Corona-coördinatoren (Manon Rommerts, Irena Pantelic, Erik van Ginkel, Menno Venema en Peter Versluis) naar binnen. Publiek / ouders moeten dus helaas thuis of buiten blijven. Voor specifieke vragen kijk in het wedstrijdprotocol op de Corona-pagina van de site.

Bij wedstrijden is de tribune ook gesloten en is publiek niet toegestaan. De beschikbare ruimte is nodig voor de spelers, ploegleiders, officials en medewerkers. We vragen om jullie medewerking tijdens het naleven van de regels. Alleen samen krijgen we Corona onder controle! Op dit moment kunnen we het niet leuker maken, maar we kunnen in ieder geval wel blijven trainen en spelen. 

Voor uitwedstrijden adviseren wij het volgende:

-Chauffeurs nemen naast hun eigen kind 3 andere kinderen mee (KNZB en zwembaden willen zo min mogelijk chauffeurs).

-Het eigen kind zit naast de chauffeur de overige kinderen achterin.

-De chauffeur draagt een mondkapje en alle kinderen vanaf 13 jaar ook.

-De chauffeur neemt dezelfde kinderen mee op de heen- als terugweg.

Voor seniorenteams verzoeken we om daar in overleg met elkaar afspraken over te maken.

Bij vragen of opmerkingen kan je altijd een mail sturen naar voorzitter@svh-waterpolo.nl

Houd de website in de gaten voor updates met betrekking tot de Corona maatregelen.

Met sportieve groet,

Peter Versluis

Voorzitter SVH-waterpolo

voorzitter@svh-waterpolo.nl


Enkele handige links:

Algemene informatie Corona KNZB: hier

Wedstrijd informatie Corona KNZB: hier

Wedstrijdprotocollen andere verenigingen: hier

Rotterdam Sport Support: hier

RIVM, sport: hier

Algemene informatie Sportbedrijf Rotterdam: hier

Hieronder vind je een aantal bestanden, waaronder alle protocollen. Graag het dringende verzoek aan alle leden om deze te lezen en te volgen. 

140 ms